SARA”ŽALIM DOPISIVANJE I ZANIMLJIVOG SAGOVONIKA”

interesi:
Volim duge romantične šetnje. Kad odem na bazen, osjećam se kao zlatna ribica u vodi. I mislim da je plivanje dobar način za opuštanje nakon radnog dana. Volim kuhati naša tradicionalna jela, također volim životinje i prirodu. Imate li kućne ljubimce?

Self-Opis:
Ja sam vrlo senzualna žena koja ima romantičnu dušu i strasnu prirodu. Volim pokazati svu svoju ženstvenost i izraziti svoje osjećaje. Vrlo sam energična i pozitivna, nježna i srdačna. Uvijek pokušavam razumjeti sve potrebe svog partnera. Kao i svaka nevjesta, došla sam ovdje da nađem svog budućeg muža u inozemstvu, nadam se da ću uskoro imati priliku stvoriti obitelj i preseliti se. Srce mi je slobodno i spreman sam se zaljubiti u nekoga posebnog! A ti?

Sara traži:
Nadam se da ću pored sebe vidjeti snažnog muškarca s velikim i dragim srcem. Trebam nekoga tko preferira jednostavan život i jednostavne radosti. Naša moguća razlika u godinama nije bitna za mene. Trebam muškarca koji je spreman podijeliti svoje snove i ciljeve sa mnom. Moj idealan partner je otvoren, pristojan, romantičan, iskren, aktivan i iskren. Zna što želi, spreman je dati puno ljubavi i strasti i dobiti isto zauzvrat! Ako ste ljubazni, simpatični i veseli – čekam vaše pismo!

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  ALMA"ŽIVIM U SLOVENIJI I TRAŽIM NEKOG ZA VEZU I BRAK"

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.