6 stvari koje treba znati kada se osjećate neželjenima – Ljubavni Spoj

Datiranje se često može osjećati vrlo usamljeno. Možda ne dobivate bilo kakve podudarnosti na aplikacijama za prijavu, ili ste umorni od datuma s otvorenim umom i srcem samo da biste se uvijek iznova razočarali. Kad se nastavite izlaziti i počnete brinuti da više nikad nećete osjetiti tu iskru, možda ćete početi osjećati to čudno, neugodno osjećaj neželjenog pušenja nad vama – čak i ako se logično kažeš da nije istina, nekako je to još uvijek tu prigovaraju.

Ako u dobi niste napravili utakmicu, obično sumnjate da ste problem. Ali važno je zapamtiti da dok osjećaj neželjenih je valjana emocija, nikad niste problem. Ne morate dopustiti da to postane vaš priča.

Iako je lakše rečeno nego učinjeno, evo nekoliko stvari koje bi vas podsjetile kada se osjećate nepoželjne koje vam mogu pomoći da se pomaknete pokraj nje.

Ti nisi jedini.
Osjećaj neželjenih je dio života – to se događa svima u jednom ili drugom trenutku. Čak i najsigurniji, konvencionalno privlačni ljudi to osjećaju. Osamljenost je teško boriti, a kada je riječ o dodatnoj prtljagu osjeća kao da ćete biti zauvijek sami, to je još teže. Pokušajte se otvoriti prijateljima o tome. Možda ćete se iznenaditi tko se može identificirati s vama.

Vaša vrijednost ne određuje tko vas želi.
Vi ste jedina osoba koja odlučuje o vašoj mjeri samopoštovanja. Ako ovisi o tome tko vas želi, možda je vrijeme za razmišljanje o tome zašto je to slučaj. Pokušajte napraviti popis svih stvari koje vam se sviđaju, a što vam je važno kada predvidite svoju vrijednost. Budući da je poželjna potencijalna podudaranja na web stranicama za upoznavanje, vjerojatno to neće rezati. Vaša empatija za druge i strast za stvarima koje vas uzbuđuju računaju više nego bilo koji drugi razlog zbog kojeg se dvodnevni bijeg nije pretvorio u nešto više.

Pročitajte i ovo :  This is a normal blog post

Zapravo nije istina.
Samo zato što niste čuli nikakve ljubavne prijave ljubavi u posljednje vrijeme ne znači da niste poželjni. To samo znači da niste upoznali nekoga s kime ste kompatibilni. Postoji mnogo potencijalnih dečka, djevojaka i partnera na svijetu. Ima smisla da možda imate nekoliko poteškoća u vašoj igri za druženje. U redu je da se osjećate neželjeno, ali pokušajte se podsjetiti da je osjećaj, kao i mnogi drugi, privremen. Morat ćeš ponovno udariti.

Vaši prijatelji žele biti oko vas.
Biti romantično željena nije najvažnija stvar u životu. Platonistički odnosi mogu nadmašiti romantične, a vi ih trebate još više. Prijateljstva su utemeljena na životu dobro življenom, a mogu biti jednako hranjiva kao i romantika, ako ne i više. Ulozi su različiti u prijateljstvu; ne morate željeti biti partneri jedni za druge za život, a održavanje prijateljstva donosi manje pritisaka. Kada se osjećate nepoželjno, samo zapamtite da imate prijatelje koji će se uvijek brinuti o vama. Zvuči suludo, ali stvarno je istina. Dopustite svojim prijateljima da vam pomognu kroz ovu grubu krpicu.

Učinite najbolje od toga.
Ovo zatišje u vašem romantičnom životu možda nije bilo planirano, ali najbolje možete iskoristiti dok ste u njemu. Sada je savršeno vrijeme da potrošite manje vremena na agonizing preko početne linije svoje prve poruke i provesti više vremena radiš ono što volite. Uzmi ljubavni hobi koji je pao uz put dok ste bili zauzet s aktivnim dating život. Uhvatite se sa starim prijateljima. Volontirajte za uzrok u koji vjerujete. Bit će to dobro za vas i vašu zajednicu, a služi kao odvraćanje od disekcije vaših nedavnih utakmica koje nigdje nigdje ne dolaze.

Lijepa si.
Da, ti si, jer si samo još jedan čovjek na svijetu koji pokušava učiniti svoje najbolje. Ako brinete za sebe i za ljude oko sebe, već si izvrstan posao. Već znate da ne trebate potvrditi potencijalne romantične partnere, ali pokušajte biti nježni sa samim sobom kada ionako nedostaje. To će također proći, a vi ćete biti jači zbog toga.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up