6 znakova da se vaš online SAGOVORNIK LAŽE – Ljubavni Spoj

Ako nije bilo za online dating, većina moje generacije bi bila samac. Tinder, OKCupid, obilje ribe su sve standardne aplikacije koje biste očekivali da vide na pametnom telefonu jedne osobe. Pretplate na web stranice za upoznavanje više nisu tabu. Sada, imajući vašu ‘oh, susreli smo se na internetu’ priča jednako je romantična kao i sastanak IRL (u stvarnom životu). I možda, 2017., isto vrijedi za mnogo zrelih datuma, s mjestima kao što su Ourtime, eHarmony i naš Telegraph Dating koji dokazuje hit s starijim daterima.

Ali online dating je još uvijek relativno svjež teren za mnoge. To znači da pridošlice često nisu svjesni nekih blistavih zamki.

Samo ovaj tjedan, jedan Arizona čovjek je uhićen zbog prevaranja žena iz tisuća dolara nakon što se predstavlja kao burzovni mešetar na mreži, a prošlog je tjedna West Sussex County Council objavio upozorenje stanovnicima o prijevara online u Velikoj Britaniji. Iako online dating može biti sigurna i regulirana okolina ako se koristi s pažnjom, još uvijek postoje mnogobrojni slučajevi prijevara i šampanjača koji redovito obavljaju vijesti.

Ova prijevara postaje sve češća. I ima načina na koje svi možemo biti prevareni – čak i oni koji misle da su upućeni u vezi online dating. Moji prijatelji pričaju o momcima koji su već završili s prijateljicama i – najčešćim – onima koji obećavaju odnose, ali napuste samo jednu noć.

Pa što su znakovi za koje treba paziti? Evo nekih tragova koji će vam pomoći izbjeći trikovi s online datingom. Ako je tip koji vam se sviđa kriv za bilo koji od ovih, vjerojatno se ne moraju vjerovati.

1) On vas zove ‘beba’
Ako se upoznate s nekim na mreži i u roku od nekoliko poruka, govore vam koliko ste mislili na njih i kako vas vole bitove: ostanite daleko. Ovo nije suvremena verzija ljubavi na prvi pogled (vašeg profila slike) – to je znak da su pomalo zujanje.

Pročitajte i ovo :  Marina"USAMLJENA SAM I TRAŽIM NEKOG ZA OPUŠTEN RAZOGOVOR"

Možda mislite da postoji vjerojatnost da imate pravu vezu. Ali ako je to stvarno slučaj, to neće biti zbog lažnog laskanja i hiperbola. Jednostavnim riječima, kad počnu govoriti: “Budući da ste došli u moj život beba, veselio sam se svakom suncu” – kako je lažna James Richards učinila – trebali biste ponovno razmišljati.

2) Njegova profilna slika izgleda puno poput Kit Harington
Jon Snow
Harington u Game of Thrones KREDIT: RUJANJE
Ovo nije čudo – niste pronašli mlađu, pravu verziju Jon Snowa iz Game of Thrones. Umjesto toga osoba s kojom ste poslali poruku upravo je ukrao sliku s interneta “najobičnijeg” obožavatelja kojeg je mogao pronaći.

Ako ste u nedoumici, spremite sliku na računalo i povucite je u Google. Možete pretraživati ​​slike za to. A ako stvarno izgleda kao Harington? Ništa neće naići na svoju Facebook stranicu.

3) Kaže da zarađuje više od 1 milijun funti godišnje
Većina web mjesta za pronalaženje partnera ima stupce u kojima ispunjavate osnovne pojedinosti i postoji opcija za smanjenje plaće. Osobno, ne vjerujem nikome tko to uopće popunjava. Ali stvarno trebaš biti zabrinut kad netko kaže da zarade više od milijun godišnje. Pogotovo ako onda ne nude više informacija o tome što rade.

Nažalost, oni vjerojatno nisu milijunaši. Ako jesu, oni bi radili sve da pokušaju izbjeći strance koji iskorištavaju svoje bogatstvo ili se zbog toga sudi. Vjerojatno neće imati metaforički znak koji kaže “dođi i date me za moj dolar”.

Oh, i ako vas ikad zatraži novac – recimo 170.000 funti? Prijavite ga na web stranicu.

4) Posinguje s tigrom
Tigar tigar
Muškarci koji posećuju s tigrovima na svojim profilima Tinder
To je toliko uobičajeno da je čak izazvalo Tumblr posvećen “Tigrovima Tindera”. Opća je ideja da mi pilići kopaju putovanje i opasnost. Dakle, ako muškarac želi privući djevojku, sve što mora učiniti je dokazati da je u svom profilu, zar ne? A što je to bolji način nego tigra?

Pročitajte i ovo :  Video used as media for blog article

Predlaže da pokušava nadoknaditi. Zašto mora ići do takvih (ekstremnih) duljina da pokuša privući žene? I ne zna li da je dio trenda s kojim se svi smiju?

5) Uzima topless selfies
Svatko tko koristi sliku svog golkog torza kako bi se oglašavao kao potencijalnog partnera, u mojoj je knjizi ne smije biti pouzdana – pogotovo ako se uzima kao zrcalno selfie s bljeskom koji pokriva lice. Možda se nadaju da ćete ih tako rastresiti zbog trbušne kosti koju nećete primijetiti.

Isto tako, ako je spreman objaviti polumaku sliku u javnoj domeni – samo zamislite što biste možda poslali privatno.

6) Ne može čarolija
Ovo nije samo što sam snob. Koliko me iritira ako netko dobije ‘tvoj’ i ‘ti si’ krivo, to nije kraj svijeta. Ono što je, međutim, jest da svaka pojedina riječ koju upotrebljavaju pogrešno napisana.

U današnje doba svi imamo autokorekciju na telefonima, tabletima i prijenosnim računalima. Pa zašto ne? Zašto se nisu trudili upotrijebiti? Što nije u redu s njima ?!

Samo pogledaj pravopis i gramatiku “James Richards”: “Rani žalost s vama u rukama, ponoćni nebo s nama ispod milijarde zvijezda, mi pomiče.”

Ako to ne kaže sve, ne znam što.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up