8 NAČINA ZA OPUŠTANJE PRIJE SASTANKA SA DJEVOJKOM – Ljubavni Spoj

Iako je zabavno sanjariti, nema smisla samostalno raditi na nepredvidljivom. Odvojite trenutak da se opustite prije tog velikog datuma. Pokretanje opuštanja vašeg tijela opušta vaš živčani sustav i omogućuje vam da budete više usmjereni na vrijeme. Opustite se, budite sebi i uživajte u večernjim satima.

Dajrte sebi vremena da se opustite.

Otiđite na masažu

Rezervirajte sebi 60 minuta smiraja i opuštanja.. Masaža pomaže oslobađanju napetosti i otklanja stres. Oslobađanje od stresa također poboljšava vaš izgled, a posebno izgled vaše kože, prema MassageTherapy.com.

Vježbajte

Ne trebate sat vremena dizanja željeza da biste stekli prednosti smanjenja stresa vježbanja.Jednostavna šetnja prije vašeg sastanka je pravi način da osvježite svoj um io povećate razinu endorfina.  Kao dodatni bonus, povećana količina kisika i cirkulacije krvi povećavaju prirodnu svježinu i ljepotu vašeg lica.

Topla kupka

Iskoristite sve prednosti tople kupke sa dodatkom svojih omiljenih eteričnih ulja. Lavanda dokazano da opušta osjetila, prema Medicinskom centru Sveučilišta Maryland. Lijepo bi bilo upaliti i mirisne lučice koje daju poseban ugođaj.

Nazovi prijatelja

Postoji dobra šansa da ćete pozvati svog prijatelja na razgovor nakon večere i filma. Ispričajte mu šta vas tišti. Prijatelj je tu da vam objasni da je sve uredu i da je vaša izabranica sigurno nervozna kao što ste i vi  tako da nemate što brinuti.

Ispunjavajte križaljku

Zadaci koji simuliraju mozak preusmjeriće vašu pozornost na nešto drugo neposredno prije datuma.  Ovo neće samo olakšati anksioznost, već vas učiniti oštroumnijim i može potaknuti zanimljiv razgovor tijekom večere.

Meditirati

Dajte svome umu i tijelu 15 minuta neprekinute pozornosti. Ostanite u ovom trenutku usredotočujući se samo na vaše disanje. Duboki udisaji usporavaju brzinu otkucaja srca i smanjuju stres u tijelu. Meditacija daje uravnoteženost i omogućuje vam da se u trenu učinkovitije usredotočite, objašnjava MayoClinic.com.

Pročitajte i ovo :  KAKO ZAPOČETI RAZGOVOR S NEPOZNATOM DJEVOJKOM?

Čitati

Uzmite svoju najdražu knjigu i pročitajte nekoliko poglavlja. Čitanje vas izvlači iz sadašnjeg konteksta i oslobađa vas od predviđanja budućih ishoda vaše izabranice.

Gledati TV

Smijeh smanjuje stres i potiče opuštanje. On mijenja vašu biokemiju, prema NaturalNews.com.G ledanje 20 do 30 minuta smiješne komedije dovodi vas u dobro raspoloženje. Možete čak i naučiti nekoliko šala koje možete podijeliti sa izabranicom .

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up