Interesi:
Moj najveći hobi je živjeti sretan život koji iskreno želim podijeliti s posebnim muškarcem. Imam aktivan životni stil: volim ići u kazališta, kina, muzeje. Putovanje je još jedna moja velika strast – posjetio sam razne zemlje i naučio puno o kineskoj kulturi, koja je ogromna izbočina mudrosti i posebnog odnosa prema životu. Bavim se sportom, puno hodam, idem u saunu i naučim plesati trbuh. Sama učim engleski jezik, susrećem se s prijateljima i pokušavam uživati ​​u svakom trenutku ovog života.

Samoopis:
Ja sam žena strasti, moj element je vatra i savršeno me opisuje. Istodobno obožavam more, jer me uravnotežuje i smiruje. Strasna sam, dobro obrazovana, brižna, pažljiva i smiješna. Imam pozitivan stav prema životu, na sve gledam optimistično i sve neuspjehe smatram samo poukom, koju nam život daje.

Marica traži:
Ovdje sam da pronađem pristojnog muškarca kojem neće trebati nikakve promjene sa ženske strane. Cijenim takve karakterne osobine kao što su aktivni i odgovorni, dobar smisao za humor i brigu. Želim biti s nekim, tko voli i vatru strasti i smirenost šetnji `ruku u ruku`. Rado ću svaki dan svoje buduće voljene učiniti posebnim i nezaboravnim.
UKOLIKO ZELITE JAVITE MI SE NA PROFIL ISOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ivko

    8. lipnja 2021. at 13:26

    Gospođo . Želim vas upoznati
    Udovac ,živim sam,nemam dijece .
    Živim na otoku Korčuli !

  2. Mladen

    5. srpnja 2021. at 20:00

    Zovem se Mladen 51g. Ako imate smetnje mojih godina?
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?