Interesi:
Biti žena je moj poziv. Bavim se umjetnošću – poput slikanja, glazbe i crtanja. Moja osobnost sastoji se od dvije različite strane – s jedne strane sam avanturist i uživam u putovanjima, prirodi i sportu. Ali s druge strane, uživam u mirnom provodu kod kuće – kad mogu kuhati, plesti ili saditi cvijeće. Moja najveća strast je studiranje … Naše znanje čini nas jačima i tako moćnima! Učenje nečeg novog uvijek mi donosi veliko zadovoljstvo. U posljednje vrijeme bavim se novim hobijem – orijentalnim plesovima (trbušni ples). Mislim da imam talent za ovo! Nadam se da će moj muškarac to znati cijeniti! Ne sumnjam da će ovaj ples postati svijetli ukras naših romantičnih večeri!

Samoopis:
Prilično sam aktivna, iskrena i šarmantna dama. Jako sam optimistična, entuzijastična i nikad mi nije dosadno. Ako si postavim cilj – dajem sve od sebe da ga postignem. Ali istovremeno vjerujem da je važno održavati ravnotežu između poslovnog i privatnog života – zato vjerujem da u vezi uvijek treba naći vremena za romantičan spoj. Oduševljen sam putnik, ali umoran sam od putovanja sam. Zrela sam i znam da je krajnje vrijeme da započnem ozbiljnu vezu. Ovdje sam jer sam u potrazi za stvarnim i iskrenim odnosima. Nadam se da će mi ove promjene uskoro zaživjeti! Nadam se da će me čovjek koji čita moj profil razumjeti i da će cijeniti i obiteljske vrijednosti.

Gorica traži:
Što je ljubav? Ljudi to vide drugačije … Ali bitno je pronaći onoga koji to vidi na isti način kao i vi. što je za mene ljubav? To je osjećaj ogromne zahvalnosti, želje, strasti, nježnosti, poštovanja i međusobnog razumijevanja. To je osjećaj da se nikada nećete moći pomiješati ni s čim drugim … To je osjećaj kada pronađete osobu koja postaje vaš dom … Osoba zbog koje se osjećate ugodno i toplo … osoba , čije riječi zvuče poput melema, čiji su poljupci slađi od najukusnije čokolade na svijetu! Dakle, ovdje sam da pronađem muškarca koji ljubav vidi na isti način … Ovdje sam zbog onoga koji voli, poštuje, razumije i pruža podršku. Ne mogu reći da tražim savršeno podudaranje … jer nikad nema savršenih podudaranja. Tražim dobrog čovjeka s pravim vrijednostima … i naravno, Nadam se da ćemo među sobom imati kemiju! To je tako vitalno!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Ivko Tomašić

    25. lipnja 2021. at 13:14

    Želim vas gospođo upoznati .

  2. Anonimno

    25. lipnja 2021. at 19:39

    Volio BiH te upoznati

  3. Mladen

    23. kolovoza 2021. at 8:15

    Zovem se Mladen 51g. Ako imate smetnje mojih godina?
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?