Interesi:
Ja sam znatiželjna osoba. Svaki put volim otkriti nešto novo: nove jezike, kulture, jela i samo informacije. Volim kuhati i to dobro radim. Ja sam gostoljubiva osoba pa obožavam goste kod kuće. Volim držati kuću čistom, udobnom i lijepom.

Sam opis:
Ja sam nježan, romantičan i miran. Ne volim vrisku, skandale pa nastojim sve riješiti mirno i razumno. Volim život i volim ljude. Siguran sam da nema loših ljudi, postoje samo oni ljudi koji vam ne odgovaraju i imaju različite ciljeve i želje. Također mogu reći da sam orijentiran na obitelj i želim stvoriti snažan i pouzdan sindikat. Bavim se i konjičkim sportom i tenisom.

Vladislava traži:
Tražim svoju srodnu dušu, svog najboljeg prijatelja, budućeg muža. Čvrsto vjerujem da za postizanje snažne veze morate prvo biti prijatelji. Netko kome možete otkriti svoje tajne, vjerovati svojim željama, snovima. Tražim svog najboljeg prijatelja, svog kuma.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;
facebook

Facebook Komentari


5 comments:

  1. Đoni

    17. listopada 2021. at 10:08

    Javi se također trazim srodnu dusu

  2. Honest

    17. listopada 2021. at 16:31

    Javi se Vladislava ❤️, na viber+381658689962

  3. Jugoslav

    18. listopada 2021. at 10:11

    Javi se ako si zainteresovana .Zivim u Austriji ,sam. Mrzim,ali bukvalno mrzim dvojice ljude,ljude koji ne umeju ni sebi pomoci a ne drugome. Zbog toga sam i platio cenu vise puta jel verujem svima. Hvala unapred,i bas bih vokeo da se upoznamo,ako nista drugo bar radi drugarstva. ??

  4. Dr Branko KIRIC

    19. listopada 2021. at 6:10

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada. Ja sam razveden i bez djece.Volim holisticki nacin zivota, ne pusim, ne uzivam droge i bavim se sportom.Trazim kompatanbilnu zensku osobu za brak i porodicni zivot. [email protected]

  5. Aleksandar

    3. lipnja 2022. at 23:43

    Zivim I radim u Dortmund javi se ako hoces

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?