Interesi:
Došao sam na ideju da je život fascinantna stvar i da je toliko važno moći uživati ​​u njemu! Trudim se svaku minutu svog slobodnog vremena ispuniti nečim što će ili ostaviti lijepe uspomene ili će mi jednostavno donijeti zadovoljstvo. Sport mi je jedna od najvećih strasti – ne samo da se osjećam snažnije i zdravije, već mi se sviđa i moj odraz u ogledalu! Ples, pjevanje u karaokama, putovanja i odlazak u kino nešto je zbog čega se osjećam dobro. Biciklizam je također jako zabavan – želite li zbog toga biti moje društvo?

Sam opis:
Zabavna sam, druželjubiva i vesela, a istovremeno sam romantična, nježna i domaćica. Cijenim mir, udobnost i toplinu. Nisam veliki ljubitelj slobode – da bih bio potpuno sretan, moram biti voljen i dati isti osjećaj zauzvrat. Volim se maziti i smijati.

NATA traži:
“Život s ljubavlju je život koji je proživljen” – ove riječi mi mnogo znače! Tražim pametnog, pristojnog, ljubaznog, ljubavnog i brižnog muškarca koji cijeni svoju obitelj i uživat će u aktivnostima na otvorenom. Želja mi je imati miran i stabilan obiteljski život zajedno. Želim biti dobra i odana žena svom voljenom, voljeti ga i poštovati i imati isto zauzvrat.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
facebook

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Honest

    17. listopada 2021. at 22:14

    Mozda sam ja bas taj❤️,javi se +381658689962

  2. Honest

    17. listopada 2021. at 22:15

    Mozda sam ja bas taj ❤️ javi se na+381658689962

  3. MIRO

    21. listopada 2021. at 10:27

    SLATKICA IMAS TO NESTO STO PRIVLACI

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?