nteresi:
Od djetinjstva sam vrlo aktivna i umjetnički. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Dugo godina živim u inozemstvu, ali sada sam se vratio u Ukrajinu. Volim stvarati udobnost i sklad u vlastitoj kući. Također, volim kuhati i često pozivam prijatelje.

Sam opis:
Ne mislim da nisam bolja od drugih, ali nadam se da ću biti najboljaa za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivan i spontan. Volim se smijati i uvijek pokušavam biti pozitivna. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako mi je steći prijateljstva. Iskren sam i otvoren prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica za svog čovjeka!

Elvira traži:
Tražim svog pravog muškarca dobrih misli i otvorenog uma. Želim vidjeti samo pozitivnu osobu pored sebe jer sam jako pozitivna i optimistična. Voljela bih upoznati ljubaznog i pristojnog čovjeka koji je ozbiljan u potrazi i planovima za svoju budućnost. Trebao bi biti sam i ne bi se trebao bojati reći ono što misli i što osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti ga i s kojim ću provesti ostatak života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD
facebook

Facebook Komentari


5 comments:

  1. Anonimno

    22. listopada 2021. at 6:54

    Hallo, ako si zainteresocana ,javi se. Zivim i radim u Austriji ,sam naravno. 43 godine imam,razveden Očekujem tvoju poruku?,Hvala unapred??

  2. Dejan Marinkovic

    22. listopada 2021. at 12:13

    Ako si ozbiljna javi se u komentaru ja živim u Beogradu treba mi srodna dusa ja sam radio po Rusiji Iraku Ukrajini itd. Javi se pozdrav

  3. Ivko

    22. listopada 2021. at 14:57

    Udovac sa Korčule vas želi upoznati ,oženiti !

  4. Vili

    14. studenoga 2021. at 7:50

    Ako želite da popričamo pozovi WhatsApp i viber +491728861798

  5. Milenko

    8. ožujka 2022. at 19:47

    Pisi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?