interesi:
Sport mi pomaže da se prebacim i napunim – zato se bavim sportom u teretani 3 puta tjedno. Volim ići van grada, planinariti pa čak i noćiti u šatorima – ovo mi je pravi odmor, jer se „stopim“ s prirodom i slušam prekrasne zvukove šume. Također uživam sudjelovati na raznim majstorskim tečajevima i učiti nove stvari.
Ples, uzgoj cvijeća, gledanje novih filmova moji su hobiji.

Samoopis:
Tražite romantičnu i osjetljivu damu? To sam ja! Volim šetati pod mjesečinom, sjediti uz ognjište, plesati i iznenaditi vas! Sa mnom ti nikada neće biti dosadno jer se volim nasmijati i usrećiti ljude. Osim toga, ja sam ženstvena i avanturistička žena. Izgledat ću vrlo elegantno za vas čak i kod kuće. Bit ću dobra domaćica u lijepoj haljini koja će stvoriti ugodnu atmosferu u našoj kući. Uvijek ćete osjetiti miris ukusne hrane i za desert ćete imati moj poljubac.

Vojislava traži:
Ne bojim se upoznati čovjeka drugačije kulture. Sve što želim je osjetiti pravu ljubav koja s vremenom neće slabiti, već će rasti iz dana u dan. Proći ćemo kroz ovaj život rame uz rame i ruku pod ruku! Jako mi je važno što imaš unutra i kako se ponašaš prema svojoj dami. Ako voliš, brineš i uvijek se prema meni odnosiš s poštovanjem, onda si moj muškarac! Čekam te!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Ilcho

    5. prosinca 2021. at 17:11

    Zdravo, javi mi se ako zelish na viber il WhatsApp +38976209950

  2. Anonimno

    6. prosinca 2021. at 21:55

    Pozdrav javi se Dragan 067 945 838

  3. miroslav

    7. veljače 2022. at 11:23

    Zdravo javi se slobodan sam imam 42 godine, na [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?