interesi:
Imam svoju, posebnu viziju ovog svijeta.! Ne propuštam priliku da se usavršavam iz dana u dan! Želim biti najbolja verzija sebe. Ja sam prilično dobro razvijena žena na duhovnoj razini. I nastavljam se usavršavati! Volim život i uvijek želim iz njega izvući maksimalno zadovoljstvo! Obožavam more! jer meni je jako sličan – može biti miran i mekan, ali može biti i olujan! Volim plesati! Čak i plešem kod kuće kada čistim, kuham u kuhinji ili pod tušem! Uživam provoditi vrijeme s prijateljima i obitelji. Uopće nisam lijen, aktivan sam i volim aktivan odmor. Možemo zajedno ići u teretanu ili igrati golf. Sa zadovoljstvom ću ići s vama u lov i ribolov! Rado ću s vama ići na nogometnu utakmicu! Još jedna moja strast je auto! Ja sam dovoljno dobar vozač! Doživite pravo zadovoljstvo kada putujem! I naravno,Volim čitati, ići u kazališta, izložbe i koncerte!

Samoopis:
Želim biti iskren s vama! Moram reći istinu o sebi! Nisam supermodel! Ja sam u životu mirna, skromna i uravnotežena osoba! Mislim da sam brižna i nježna dama! Ja sam pun ljubavi i vrlo ljubazan! Prilično sam seksi, ali u isto vrijeme ozbiljna, imam 2 visoka obrazovanja. Imam dobar smisao za humor! Optimist sam i romantičan. Često se smijem i uživam u svakom prekrasnom trenutku svog života! Mogu ti obećati da ćeš se smijati i radovati sa mnom. Veliki sam sanjar i volim ostvarivati ​​svoje snove! Moj unutarnji svijet je dovoljno velik! Zaista želim podijeliti svoju nježnost, svoju dobrotu, svoju naklonost s muškarcem koji će me voljeti. Ja sam iskrena i odlučna žena, sposobna dati svu svoju ljubav svom posebnom i jedinom muškarcu! Ja sam žena koja želi usrećiti svog posebnog muškarca! Sigurna sam da će moj muškarac biti ponosan na mene! Vjerujem u snagu ljubavi! Sigurna sam da prava i čista ljubav može promijeniti sve i učiniti naš svijet puno boljim. I vjerujte mi – to nisu samo riječi. Moje riječi se potpuno poklapaju s mojim djelima! definitivno mi možeš vjerovati! Nadam se da će ovi retki koje sada čitate biti početak nečeg novog za oboje u ovom životu. Pa počnimo!?

Lilja traži:
Znaš li zašto sam ovdje? Bingo! Da! Točno, da pronađem svoju srodnu dušu! Ako ovdje tražite ljubav i sreću, onda ste odabrali pravi smjer! Sanjam muškarca koji će se prema meni odnositi ozbiljno i iskreno, koji će biti uz mene, bez obzira na sve! Od čovjeka koji će me voljeti svim srcem! Izgled i godine zapravo nisu bitni! Za mene je glavna stvar kod muškarca prava muška energija, snaga uma i inteligencija. Moj muškarac je samouvjeren – siguran u ono što radi i što će učiniti ili reći. Vidim pored sebe prilično pametnog, mudrog i ljubaznog čovjeka. Poštovanje i ljubav su mi jako važni! Moj muškarac je fizički i psihički jak! Moj muškarac ima principe i obiteljske vrijednosti u životu. Sigurna sam da je moj muškarac prilično velikodušna, otvorena i briljantna osoba koja je spremna djelovati i slijediti njegove riječi. Nadam se da ćemo se moći upoznati kroz dopisivanje! I naravno! … Ne planiram voditi vječnu internetsku korespondenciju! Mislim da će nam jedan susret dati iscrpne odgovore na sva pitanja koja ćemo imati tijekom naše komunikacije! Mislim da jedan susret može puno toga pokazati i reći. Ali! Imam jedan uvjet! Upoznat ćeš me potpuno otvorenog srca i bez ikakvih tajni! obećavaš mi da ćeš biti potpuno iskren! Bez glume i pretvaranja! Bez maski i izgovora! I tako – prihvaćate li moje uvjete? Ići! Upoznat ćeš me potpuno otvorenog srca i bez ikakvih tajni! obećavaš mi da ćeš biti potpuno iskren! Bez glume i pretvaranja! Bez maski i izgovora! I tako – prihvaćate li moje uvjete? Ići! Upoznat ćeš me potpuno otvorenog srca i bez ikakvih tajni! obećavaš mi da ćeš biti potpuno iskren! Bez glume i pretvaranja! Bez maski i izgovora! I tako – prihvaćate li moje uvjete? Ići!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Mladen

    13. ožujka 2022. at 12:14

    Imam 51g. ozbiljan sam. Ako imate smetnje mojih godina?
    Najbitniji je duse srce, ali bez laz i prevara. Iskreno i otvoreno srce…
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

  2. Anonimno

    1. listopada 2022. at 13:21

    Imam 40 god.0643509768

  3. Goran

    3. listopada 2022. at 16:22

    Ćao neidem na utakmice i ribolov dosadno mi ako je i tebi onda se javi da smislio nešto.+436503526177

  4. Goran

    3. listopada 2022. at 16:24

    Ćao ne idem na utakmice i u ribolov,dosadno mi ako je i tebi javi sa smislicemo nešto.+436503526177.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?