interesi:
Volim plivati, crtati, baviti se sportom i kuhati.Ja sam otvorena, iskrena, ljubazna i nježna mlada žena. Volim humor, osmijeh i svaki dan susrete uz pozitivno raspoloženje, osmijeh i šalicu čaja. Nikad ne osuđujem niti kritiziram. Imam istinski i iskreni interes za druge ljude, njihove misli, osjećaje i poglede. U mogućnosti sam podržati svaki razgovor. Ja sam osoba otvorenog uma. U stanju sam brzo rješavati probleme i mislim da uvijek postoji rješenje za prevladavanje ćorsokaka.

Samoopis:
Jeste li umorni od buđenja sami u hladnom krevetu? Ja isto! Živim jednostavnim životom. Moj karakter je vrlo mekan i sve što želim je samo ljubav i briga. Bit ću odana žena, koja ti nikada neće slomiti srce. Štoviše, znam kako usrećiti svog muškarca. Zaspat ću svake noći predeći na tvojim grudima kao mala mačka. Ali naravno da mogu biti i tigrica! Sve što trebam su samo komplimenti i vaša pažnja. Ponekad mogu biti malo luda i pustolovna.

Renata traži:
Jeste li spremni započeti ozbiljnu vezu punu poštovanja, bezuvjetnog povjerenja i odanosti? Želim upoznati strastvenog, hrabrog, dobrodušnog, odgovornog i pouzdanog muškarca. Bit ćeš moj džentlmen i samo mene trebaš voljeti! Nećete se umoriti od mojih iznenađenja i romantičnih spojeva. Slijedit ću svog čovjeka koji me je spreman primiti za ruku i odvesti u svijetlu budućnost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Dr Branko KIRIC

    23. siječnja 2022. at 9:44

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada,064 9929018, [email protected]

  2. Josip

    8. kolovoza 2022. at 10:06

    Sam i usamljen

  3. Anonimno

    12. listopada 2022. at 10:40

    Ja sam zainteresovan. Ja bih se oženio. Neka se meni javi koja zainteresovana.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?