interesi:
Gotovo svo slobodno vrijeme provodim u teretani. Lijepo je opuštanje za moju dušu nakon dugog radnog dana. Oslobađa me svakodnevnih nevolja ili stresa. Inače, volim provoditi vrijeme u vrtu. Uzgajanje cvijeća moj je veliki hobi. Volim sve vrste, boje i oblike cvijeća. Gledanje rezultata je najbolji dio toga. Možda želiš vidjeti moje cvijeće? Rado ću s vama podijeliti svoje hobije.

Samoopis:
Pozdrav, kome ovdje treba moja pomoć? :)) Dr. Yanina je spremna pružiti vam medicinsku podršku kada je to potrebno. :)) Jeste li ikada pomislili da plavuše mogu biti doktorice? Vrijeme je da se suočim s istinom, mogu. Proveo sam veliki dio svog života studirajući medicinu, jer jako volim pomagati ljudima. Ja sam vrlo uporna i pažljiva osoba. Osim toga, moje srce nije samo ljubazno i ​​brižno, već i strastveno i željno nove ljubavi. Zaista je lijepo što sada čitaš bilješku o meni. Molim te piši mi i pitaj sve što želiš. Mislite li da imamo priliku dati ljubav i toplinu jedno drugome?

Ljiljana traži:
Ne postoji savršenstvo na ovom svijetu, to je jedino što sigurno znam. Prvo što bi moj čovjek trebao znati je da imam sina, ne tražim da mu budem otac, nego mu barem dobar primjer džentlmena. Postoje neke kvalitete koje jako cijenim, na primjer, iskrenost, živahnost, dobar smisao za humor. Unutarnji svijet čovjeka mi znači mnogo više od njegovog izgleda. Želim upoznati čovjeka koji je zreo i koji zna što želi od ovog života. Nisam spreman za igre ili beskrajno čavrljanje. Obećavam da svog muškarca neću uzimati zdravo za gotovo, samo mi dopusti da te volim. Samo mi treba netko tko je spreman za pravi susret. To će nam pokazati da li se dobro slažemo ili ne, slažete li se?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Zdjelar Dragan

    13. veljače 2022. at 14:44

    Tražim izobilju ženu za ozbiljnu vezu.
    Živim u Smederevu.

  2. oliver

    13. veljače 2022. at 18:34

    evo mene ja ocu se upoznati

  3. Anonimno

    5. lipnja 2022. at 8:08

    Zelina da upoznam zenu za brak

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?