UPOZNAVANJE KISELJAK
Interesi
Moja djeca su moja najveća strast, mislim da sam dobra mama i odgojila talentiranu i odgojenu djecu. Također, volim medicinu, sport je još jedna moja strast. Moj veliki san bio je postati doktor. Tako sam otišao na medicinski fakultet i sada dobivam drugo obrazovanje.

Samoopis
Roditelji su me strogo odgajali, tako da sam odrasla kao savršena kćer. U školi sam imao samo najviše ocjene. Moje marljivo studiranje omogućilo mi je da odaberem tako teško zanimanje ekonomista. Sada me zanima medicina i upisat ću fakultet kako bih stekao drugo obrazovanje. Uvijek sam želio biti čuvar zdravlja i pomoći ljudima da sačuvaju svoje zdravlje. Bit ću sretan ako imam ovo prekrasno zanimanje! Što još reći? Ja sam lijepo odgojena, lijepa osoba koja voli putovati i dobrog sam karaktera. Imam glavu na ramenima, jako sam društven. Volim životinje, djecu (moja najstarija kći ima 13 godina) i jako volim domaće cvijeće. Nisam razmaženi tinejdžer i ne tražim vezu za jednu noć. Međutim, ja sam stvarno jako strastvena, puna ljubavi i brige, znam što muškarac želi i znam kako usrećiti svog muškarca i ne uništiti mu život.

Tražim
Želim odjednom odagnati sve sumnje i reći vam… Za mene godine nisu od primarne važnosti. Za mene je glavno da je osoba mlada u srcu, sposobna se radovati i zadovoljiti druge. Tražim muškarca, ne dječaka. Čovjek koji je dobro odgojen. Ne treba mi mačo, treba mi najljubaznija osoba toplog srca. Netko tko cijeni prirodnu ljepotu, bez silikonskog voća i botox usana. Tako sam spreman napustiti svoju zemlju zbog nečega stvarnog.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


5 comments:

  1. samir

    31. ožujka 2022. at 19:34

    Cao ljepotice

  2. Semir

    19. lipnja 2022. at 21:19

    Lijep pozdrav

  3. Nenad

    27. lipnja 2022. at 9:37

    Jesi li ti Nerma iz Kiseljaka.. Ako jesi, Octavio mi svoj broj Vibera , ili e-mail adresu.
    Hvala.

  4. Anonimno

    27. lipnja 2022. at 9:43

    Jesi li ti Nerma iz Kiseljaka.. Ako jesi, Octavio mi svoj broj Vibera , ili e-mail adresu.
    Hvala. Dolazili u Visoko I Kiseljak I mogli bi da se vidimo.

  5. Anonimno

    27. lipnja 2022. at 10:00

    Dolazim u Visoko I Kiseljak I mogli bi da se vidimo.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?