UPOZNAVANJE NORVEŠKA

Interesi
Volim aktivan način života. Volim biti na otvorenom, hodati po zemlji, ići u plesni klub, upoznavati nove ljude. Pun sam života i svjetla. Ne smijem se često, ali imam nježno srce puno ljubavi.Poslušna sam i iskrena. Prilično sam sigurna da nam život nikada ne daje ništa s čim ne možemo podnijeti. Život se događa i sve što možemo učiniti je pustiti se i krenuti naprijed i ljubav će se vratiti. Zahvalna sam za sve u svom životu, za sve uspone i padove, uspone i padove, prisutna sam i slušam i sretna sam. Znam da dobar život čine trenuci prisutnosti i zahvalnosti koje stvaraš tijekom dana. Nećete naći bolje na ovoj web stranici za upoznavanje

Samoopis
Ja sam kao cvijet – lako mi je slomiti srce, pa treba da me čuva moj voljeni muškarac. Ako to učiniš kako treba, moći ću ti pružiti svu svoju ljubav, brigu i pažnju. Sjat ću za tebe i svaki dan ćeš misliti kakav si ti sretnik.Volim kada muškarac otvara vrata svojoj dami, pomaže joj izaći iz autobusa ili auta, nosi teške torbe za nju. Želim da bude iskren. Ne volim ako moji bliski ljudi imaju neke tajne. Znam da istina ponekad može boljeti, ali je bolja od slatke laži. Nadam se da će moj čovjek biti mudar i željan novih znanja. Trebao bi voljeti životinje, djecu i na otvorenom. A potrebna je i odanost i odanost obitelji. Želim da moj muškarac bude pravi džentlmen. Zato ga želim pronaći ovdje na ovoj stranici za ljubavne sastanke.

Tražim
Trebam muškarca koji zna voljeti ženu. Nadam se da ću upoznati čovjeka dobrog srca koji je vođa. Lav koji će brinuti i štititi svoju ženu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Anonimno

    8. travnja 2022. at 14:13

    Gdje zivite

  2. samir

    8. travnja 2022. at 20:01

    Pozdrav iz Finske

  3. Aleksandar

    12. travnja 2022. at 6:23

    Prelepa si jako ,

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?