LIK

Kažu: “Lako je govoriti o drugima, ali je teško opisati sebe.” Nisam ohoal pa neće biti lako reći koliko sam dobra. Ali ipak hoću. Dakle, inteligentna sam zahvaljujući svojoj okolini i roditeljima koji su uvijek vodili računa o mom obrazovanju. Živjeli smo jako loše, ali moji roditelji su se uvijek trudili da mi pruže sve najbolje. Ja sam optimistična djevojka i uvijek mi je osmijeh na licu i sunce u srcu. Ako tražite slatku, pozitivnu, lijepo odgojenu, slatku, strastvenu, aktivnu damu. To sam ja! To je ono što trebate i tražite. Mlada sam i zrela u svojim godinama i želim obitelj. Želim muškarca punog ljubavi i Dat ću svu svoju ljubav i svoje duboke i jasne osjećaje. Vrlo sam druželjubiva i dobra s djecom. Volim životinje.

INTERESI

Imam zajedničke interese, ništa neobično. Mnoge stvari me vesele i donose zadovoljstvo. Sastanak s prijateljima, šetnja po parkovima, večera, odlazak u kazalište ili kino, posjet muzeju, čitanje. Sve su to stvari koje volim. Volim različite vrste glazbe i različite vrste hrane. Kao što sam već rekla ja sam optimistična djevojka, pa uživam u svakom danu života.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Svi ljudi trebaju srodnu dušu, partnera. Svaka žena treba muškarca koji će biti uz nju. I ja. Ne mogu ništa reći o čovjeku kojeg tražim. Želim se osjećati ugodno s njim, želim se osjećati sigurno s njim. Hm, mislim da je moj budući čovjek i ljubav on moje čvrsto rame, moja podrška i moj partner u zločinu. Mi smo najbolji prijatelji i ljubavnici. Nikada ništa ne skrivamo jedno od drugog, poštujemo i dajemo ljubav jedno drugome, to je ono što ja treba! Znam da si ovdje. Javi mi uskoro!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Lazar

    30. kolovoza 2022. at 16:24

    Dosta mi je samoće

  2. Marko

    1. rujna 2022. at 13:09

    Ako zaista misliš sve ono što si napisala. Pošalji mi mejl… Ne preko nekih tamo platformi već pravi mejl… Ja ću ti odgovoriti. Pitaj me šta želiš i dobićeš direktan odgovor… Ja sam iz Crne Gore, pa ako smatraš da smo daleko, ili da ne možeš daljini da izdržiš, onda ne budi ni meni ni tebi bilo kakve nade. Srdačan pozdrav, i nadam se skorom mejlu s tvoje strane.

  3. Bojan

    27. rujna 2022. at 16:35

    Javi mi se pa da se možemo upoznat
    0038640286465

  4. Dr Branko KIRIC

    29. travnja 2023. at 17:59

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?