LIK

Kakav bi trebao biti karakter idealne djevojke? Smiren ili ipak oštar, moj karakter u potpunosti ovisi o mom raspoloženju i vrlo lako ga podižem, samo budi uvijek tu. U obitelji su mi usađene dobre navike i životne vrijednosti, najvažnije je zdravlje i ljubav prema čovjeku u blizini. Mogu se početi živcirati samo kad nešto ne ide po planu, ali ako me čvrsto zagrliš, tada ću se osjećati zaštićeno od cijelog svijeta i od svih problema koji mogu biti. Jesi li spreman zaštititi me?

INTERESI

Ja sam vrlo kreativna osoba i moj posao mi je hobi. Ja sam model, manekenka Volim eksperimentirati na fotografijama, ali ne samo u životu jednako sam radoznala i spremna isprobati nešto novo. Zanima me da se moj muškarac osjeća ugodno Kod kuće iu komunikaciji sa mnom, on je samo probudio svoj apetit i želio je još i još. Jako sam nezasitna cura u komunikaciji i volim pažnju, ali ako je i vama prija, onda vas neću ostaviti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Volim se šaliti i volim muškarce sa svestranim humorom, smatram da čovjek treba biti razvijen u svemu po malo, ali volim humor, pa čak mogu ispričati i par svojih viceva. Želim pronaći obiteljskog čovjeka koji će biti spreman učiniti sve za mene i našu ljubav, koji neće reći, nosi se sam sa svojim poteškoćama, i koji će me primiti za ruku, pogledati u oči i reći pomoći ću ti i biti na tvojoj strani što god se dogodilo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


4 comments:

  1. Josip

    2. studenoga 2022. at 12:17

    Ja sam vrlo kreativna osoba i moj posao mi je hobi. Ja sam model, manekenka Volim eksperimentirati na fotografijama, ali ne samo u životu jednako sam radoznala i spremna isprobati nešto novo. Zanima me da se moj muškarac osjeća ugodno Kod kuće iu komunikaciji sa mnom, on je samo probudio svoj apetit i želio je još i još. Jako sam nezasitna cura u komunikaciji i volim pažnju, ali ako je i vama prija, onda vas neću ostaviti.

    Sviđa mi se to što si napisala volio bih te upoznati ja sam iz Hrvatske sam sam.Živim u Virovitici ukratko javi mi se na mail ili evo ti broj 099-8738-240

  2. Cobra

    5. studenoga 2022. at 16:32

    Javi se

  3. Antonio

    6. studenoga 2022. at 16:18

    Pozdrav

  4. Dr Branko KIRIC

    29. travnja 2023. at 17:43

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica iz Novog Sada, 064 9929018, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?