Interesi

Prije nekoliko godina otkrio sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Licni Opis

Tražite li ovdje zabavnu, društvenu i uslužnu damu. Optimizam, ljubaznost, dobar smisao za humor, lagan šarm i lijepe oči? Onda, sve se vrti oko mene. Najvažnija stvar za mene je udobnost u svemu! I u skladu s tim, spreman sam stvoriti udobnost, sklad i udobnost za svog muškarca.

Tražim

Mogu opisati svog idealnog muškarca s milijunima lijepih epiteta i pripisati mu mnoge idealne kvalitete, ali zapravo mi je jedno važno – biti istinski voljena. Tražim ljubaznog, mudrog i brižnog muškarca koji zna što želi u svom životu, koji zadržava veliku želju za životom i uživanjem u životu. Čovjek koji dijeli najintimnije misli i želi sa mnom stvoriti zaista divne i skladne odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Mladen

    29. ožujka 2023. at 8:11

    Dobor dan!
    Imam 52g. ozbiljan sam i razveden sam. Ako imate smetnje mojih godina?
    Najlepse su mi uzivam u svakom danu i ne brojim godine one su mi samo broj. Meni je bitan pogled na zivot i otvorenost. Ljubav prema zivotu i drugim ljudima za mene je ljubav u svakom smislu reci pocetak i kraj.
    Najbitniji je duse srce, ali bez laz i prevara. Iskreno i otvoreno srce…
    Trazim ozbiljnu vezu i braku. Zelim da bude pametna, kulturna i punu razumevanju…
    Pokusajmo, komuniciranje preko poruka…
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS, Viber ili WhatsApp

  2. Dr Branko KIRIC

    30. ožujka 2023. at 12:27

    Pozdrav od Dr.Branka Kirica, [email protected]

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?