Bodybuilderica koja ima dvoje unučadi otkrila je kako jede 150 jaja te više od 15 kila batata na mjesec. Dnevno kroz šest do osam obroka unese 3500 kalorija. Vježba svaki dan tri sata

Andrea Sunshine (53) iz Londona postala je hit na društvenim mrežama, a puni i naslovnice novina. Odlazi u teretanu svaki dan, a tamo provodi najmanje tri sata dnevno. Jednako je posvećena i svojoj prehrani.

– Jedem 150 jaja i više od 15 kila batata mjesečno. Obožavam salate i povrće, posebno brokulu koja je izuzetno hranjiva. Znam da je 150 jaja nekome šokantno, ali stvarno puno treniram i prate me nutricionisti – tvrdi.

Ova bodybuilderica kaže da joj je cilj uvijek težiti boljem, a da je odricanje nužna žrtva. Jaja su popularna među onima koji žele izgraditi mišiće, a prosječno jaje ima čak 13 grama proteina. Budući da tako često vježba, kaže kako treba unositi veliku količinu kalorija.

– Unesem više od 3500 kalorija dnevno koji su raspoređeni u šest do osam obroka – govori. Inače, standardni preporučeni unos je oko 2000 kalorija za odraslu ženu, no ovisi o mnogim čimbenicima – dob, učestalost vježbanja, aktivnosti…

S obzirom da ima dvoje unučadi, mnogi je zovu fitness baka, a to ju, kaže, ne smeta.- U najboljoj sam formi i beskrajno sam zdrava. Postoji stigma da bi se žene u određenoj dobi trebale posvetiti samo brizi o domu i obitelji. Moguće je oboje – ističe Andrea.Zbog odličnog izgleda ova bodybuilderica često ima i ljubavne ponude. Iako je u 54. godini, mnoge muškarce to nimalo ne smeta.- Konstantno mi se nabacuju upola mlađi muškarci i pozivaju me van. To mi laska – govori.

IZVOR:24SATA.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?