Interesi:
Jako volim plesati. Toliko volim otkrivati ​​nove aspekte svog tijela, ponekad je to vrlo uzbudljivo i smiješno. Jako volim kuhati. Volim čitati kuharice, gledati kuharske emisije i smišljati razna jela. Slobodno vrijeme volim provoditi s roditeljima. Volim istraživati ​​nova mjesta, volim putovati.

Samoopis:
Za sebe mogu reći da sam vrlo poštena, odgovorna, osoba sam kojoj se može vjerovati i na koju se može računati u teškim trenucima. Jako sam slatka i duhovita, ne bojim se biti duhovita. Volim provoditi vrijeme sa zadovoljstvom i koristi. Jako se volim razvijati i učiti nešto novo.Ja sam vrlo otvorena dama široke duše. Jako cijenim obiteljsku tradiciju i vrijednosti, stoga mi je važno vidjeti svoju obitelj i provoditi vrijeme s njima. Rođen sam u Ukrajini, ali trenutno živim u SAD-u. Vrlo sam hrabra i ne bojim se promjena. Volim život i vjerujem da se sve događa na najbolji način, mogu biti zahvalna za svaku sitnicu, mislim da je jako važno zahvaljivati ​​na onome što imaš u ovom trenutku, što se probudiš u lijepo jutro i imaš priliku uživo. Ja sam vrlo optimistična osoba i vjerujem da ću ovdje upoznati vrijednog čovjeka.

Merima traži:
Pored sebe vidim snažnog i dobrog čovjeka. Važno mi je da među nama vlada iskrenost i povjerenje. Sanjam o toploj vezi ispunjenoj ljubavlju i brigom. Želim se zaljubiti prije kraja života i zajedno podijeliti sve radosti i tuge.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    5. ožujka 2024. at 9:18

    Cao Merima ja sam iz Gradacac zivim na selu zelijo bih se zeniti ❤️❤️

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?