Iako je sve bilo 2017. i policija je odbacila slučaj jer nije bilo elemenata kaznenog djela, istraga je ponovno pokrenuta i bivšoj učiteljici Melissi Tweedie prijeti zabrana rada u svim školskim ustanovama.

Imala je 23 godine, učenik 18
Melissa sad živi u Dubaiju i tamo je učiteljica joge. U vrijeme incidenta bila je učiteljica u srednjoj školi u Glasgowu. Tada je imala 23 godine, a učenik s kojim je spavala 18. Profesori su ispričali da su bili zabrinuti i kako se odjenula, imala je izazovnu haljinu s dubokim prorezom, a sjedila je među učenicima i pila s njima. Kasnije je i plesala s njima.

Drugi učenik zatekao ih je u krevetu
Kako su ispričali neki učenici, u jednom trenutku zagrlila je učenika s kojim je kasnije spavala i rekla mu: ‘Možemo li na trenutak zaboraviti da sam ti učiteljica?’. Nakon toga su otišli u obližnji hotel.

U sobi ih je zatekao drugi učenik. Kad je otvorio vrata, učiteljica mu je dobacila:

– Tehnički, nisam ga još niti dotaknula.
‘Tehnički, nisam ga dotaknula. Još…’
Na saslušanju je bio i učenik s kojim je spavala.

– Nismo imali nikakav odnos prije maturalne, pio sam te večeri. Nisam je pozvao u hotel, ne znam kako je tamo došla. Ostali smo sami u sobi, ljubili smo se i imali intimne odnose. Ona je prenoćila i oboje smo otišli u osam ujutro – ispričao je učenik.

Kaže da mu je žao što se digla frka oko svega jer je on maturirao i smatra da to više nije bio odnos učiteljica – učenik, već nešto što se može dogoditi prilikom svakog izlaska

Ravnatelj dojurio pred hotel
U javnost izlazi sve više detalja te večeri.

Učenici su nakon maturalne rezervirali obližnji hotel, dok su profesori imali drugi hotel.

No Melissa je završila s učenicima.

– Pitala sam je kako će kući i da joj možemo srediti prijevoz, ali odbila je. Mi smo se sami vratili u hotel, kasnije smo i pregledavali kamere da vidimo je li se vratila. Poslali smo joj i poruku, ali nije odgovorila – ispričala je profesorica Heather Prentice (60), koja je radila u istoj školi s Melissom. Nije mi odgovorila na poruku
O svemu su ispitali i bivšeg ravnatelja škole Davida Nichollsa, koji je, kad je čuo što se dogodilo te večeri, odmah sjeo u automobil i krenuo tražiti profesoricu. Te večeri čak ju je dobio na telefon, prenosi Daily Records.

– Te večeri znao sam da nešto nije u redu. Vidio sam da profesorice pričaju da je Melissa otišla s učenicima. Kasnije sam saznao da je spavala s jednim. Stariji profesori pitali su je treba li joj taksi, rekla im je da ne treba i da će se snaći. Kasnije me nazvao jedan profesor i rekao da je Melissa s učenicima u hotelu. Došao sam u taj hotel, tamo je bilo nekoliko učenika. Osoblje hotela zanimalo je je li dječak punoljetan, kad su saznali da je, rekli su da to što se događa nije njihov problem. Dobio sam Melissu na telefon, rekla mi je da je bila u hotelu ali da je sad kod kuće – ispričao je ravnatelj.

Plakala kad joj je rekao da je suspendirana
Učenici su mu rekli da je traži da mu pošalje lokaciju.

– Poslao sam joj poruku i tražio da mi pošalje lokaciju. Nisa dobio odgovor – ispričao je bivši ravnatelj.

Drugi dan pozvao je učenika za kojeg su mu rekli da je bio s učiteljicom. Pitao ga je izravno.

– Da, spavao sam s njom – odgovorio joj je.

Nakon toga pozvao je Melissu u ured.

– Suspendirani ste – rekao joj e.

– Slomila se i počela je plakati. Otišla je i više nisam čuo za nju – dodao je bivši ravnatelj.

IZVOR:24SATA.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?