Interesi
Moji hobiji su raznoliki i uzbudljivi: od sporta i meditacije do crtanja i učenja engleskog jezika. Volim ići u kino i kazalište, putovati i kuhati ukusna jela. Aktivnosti na otvorenom i planinarenje moj su stil života koji nadahnjuje! Kao i samorazvoj, čitanje i učenje nečeg novog. Otvoren sam za nova “dostignuća” i znanja.Moje drugo ime je umjetnost. Volim umjetnost i to mi je hobi. Mogu i volim pisati slike kako bih napravila različite ilustracije od papira. Također volim glazbu, volim je i želim se okušati kao izvođač u budućnost.

Licni Opis
Ja sam draga i pozitivna osoba, obožavam djecu i težim čistoći i redu oko sebe. Iskrenost i otvorenost su moje važne osobine, a uvijek ostajem optimist, imam dobar smisao za humor i spreman sam svoj optimizam i smisao za humor podijeliti s drugima.Želim reći da sam vrlo nježna, draga i draga žena! I također – ja sam eksplozivna stvar i puna pozitive! 🙂 No, ponekad se i ja volim zafrkavati. 🙂 Ne podnosim ljude koji stvaraju stresnu situaciju. Sa svoje strane, mogu ponuditi samo strast, ljubav i duševni mir. Imam puno toga u sebi! Mislim da će vam biti zanimljivo proučiti sve moje aspekte! Ne bojim se eksperimentirati, znam da će sve završiti sretno.

Tražim
Tražim muškarca koji je moralno zreo i samouvjeren, ima jasne osobne granice i zna poštovati granice drugih. Obrazovan, duhovit i ambiciozan – ovo je idealan partner za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Josip

    7. travnja 2024. at 7:55

    Pozdrav dal se mozemo uppznat malo bolje

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?