Interesi
Moji su dani pravi kaleidoskop zbivanja i strasti! Ujutro sport, navečer kulinarski eksperimenti, au međuvremenu biciklizam i uzbudljiva putovanja. Inspiraciju pronalazim u svijetu knjiga, a samorazvoj je moj vječni suputnik. Moj hobi nije samo aktivnost, to je stil života ispunjen svijetlim bojama i beskrajnim užitkom!Najvažnija stvar u životu mi je ples kojim se profesionalno bavim više od 6 godina. Volim raditi ono što vole muškarci, a to je pecanje. 🙂 Volim brati gljive, općenito obožavam jesensko vrijeme. 🙂 Volim učiti nešto novo i zanimljivo, nedavno sam počela studirati psihologiju.

Self Description
Ja sam vrtlog energije i pozitive, pravi optimist s morem strasti u sebi. Ženstvenost se krije u mom srcu, a dobrota blista u mojim očima. Odgovoran sam i aktivan, stvaram svoj svijetli trag u ovom svijetu. Život je ples, a ja u njemu utjelovljujem svoju strastvenu i brižnu prirodu.Živim u skladu sa sobom i vanjskim svijetom. Važno mi je da se osjećam slobodno, sigurno, vrlo sam odgovoran i pošten. U svakoj situaciji nastojim ostati iskren i pošten te uvijek težim izvrsnosti.

Tražim
Sanjam o muškarcu koji je pažljiv, pošten i pristojan. Njegova je odgovornost okvir na kojem se gradi naša pouzdana i čvrsta veza. Zajedno stvaramo priču u kojoj su ljubav, poštovanje i podrška u središtu.Za mene nije važan čovjekov izgled, nego njegova duša. Razgovarajte od srca do srca, ne skrivajte ništa, tako da budemo ljubavnici i najbolji prijatelji u isto vrijeme. Znam da je to teško, ali vjerujem da takav čovjek sigurno postoji

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?