Interesi:
Kuhanje, konjički sport, putovanja, kuglanje, aerobik.Vodim aktivan način života, bilo da se radi o planinarenju ili trčanju maratona. To me drži energijom i daje dobar primjer mojoj djeci. Kad smo već kod toga, oni su moj svijet i volim provoditi vrijeme s njima. Volim čitati knjige, posebno detektivske priče. To je sjajan način da vježbam svoj um i održavam svoje analitičke vještine oštrima. Također volim šetati prirodom, tako me smiruje i pomaže mi da razbistrim misli. I naravno, volim putovati, iskusiti različite kulture i vidjeti svijet iz druge perspektive. Jedva čekam spojiti sve svoje strasti i izgraditi karijeru.

Samoopis:
Moj život je pun svijetlih trenutaka! Iskreno, ja sam vrlo pozitivna i energična osoba. Zato vjerujem da je to jedini način da budemo sretni. Želim otkriti svijet za sebe, želim započeti dan slatkim poljupcem, želim skuhati ukusan doručak za svog muškarca. Dani moraju biti drugačiji jer život jednostavno ne može biti dosadan! Dakle, ovo je moja glavna želja imati osobu uz sebe koja će me podržavati cijelo vrijeme i razveseliti me u lošim danima. Jesi li spreman biti sretan sa mnom?

Marta traži:
Tražim muškarca koji će samo uroniti u val emocija. Želim u blizini muškarca koji bi uživao u mirisu prave žene. Želim da bude jak i samouvjeren, želim da djeluje, a ne samo da priča s vjetrovima. Znaš li što mislim? Ako je tako, nastavite!Kao zaposlena mama dvoje djece, uvijek sam u pokretu. Naučio sam uravnotežiti svoj obiteljski život s ljubavlju prema avanturama i upoznavanju novih ljudi. Kad upoznam zanimljive ljude, to je kao dašak svježeg zraka. Volim slušati njihove priče i učiti iz njihovih iskustava. Život je prekratak da bi stagnirao i želim ga maksimalno iskoristiti. Uvijek sam bio fasciniran ljudskim umom i načinom na koji on funkcionira. Zato sam odlučila studirati psihologiju i volim svaku minutu toga. Želim pomoći ljudima da bolje razumiju sebe i prevladaju svoje probleme

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?