DEČKI KOJE TREBA IZBJEGAVATI ZA VEZU – Ljubavni Spoj

”Dating” je zabavan proces susreta novih ljudi, dijeljenje priča i učenje malo o sebi na putu. Upoznavanje različitih momaka pomaže vam da suzite svoj izbor i da znate šta valja a šta ne za  Vas. Ako ste poput mnogih žena koje ne znaju prepoznati ”pogrešne”, svakog od ovih momaka pogledate kao potencijalne životne saputnike istoga biste trebali odmah znati koji od njih se izbjegavaju.

Da biste pronašli gospodina ”Pravog”, morate identificirati gospodina ”Pogrešnog”.

Lažljivac

Izbjegavanje lažljivca može se činiti kao ne tako lak, ali to je jedna od najvažnijih osobina koje treba identificirati. Nemojte dopustiti ovom čovjeku da šarmira svoj put do vašeg srce. Kada njegove greške saberete ,a  pogotovo kad ga uhvatite kako lažei, on je tip od kojeg želite odmah otići bez povratka. 

Varalica

Odmah uz lažljivca je varalica. Kao lažljivac, željeće  se riješiti svojih loših navika , ili će se vjerojatno postaviti kao žrtva. Njegova laž je za njega istina jer je i sam uvjeren u nju, ztako da je sve što kaže pogrešno. Ali varalica je još gora jer je iskren i kad kaže da nijednoj od svojih žena  u prošlosti nije bio vijeran , onda stvarno nemate šta tražiti sa njim. 

Posesivac

Naravno da biste voljeli biti uspješna i da imate dobar život.  Ali ako on već na početku pokazuje znakove posesivnosti oko Vaših kolega i radnog kolektiva, poziva oko posla  ili postavlja pitanja zašto Vas zovu kolege  već na prvom susretu – brišite od njega!

”Noćni šetač”

Vjerovatno ne znate, a ovakav se noću se kreće oko vaše kuce, koristi dvoglede da Vas posmatra..  Svakodnevno ponašanje ovakvih ljudi je poprilično neobično; zapostavljaju svoje obaveze zbog vas, ponašaju se kao da njihov život nema smisla bez vas, ostavljaju svoje prijatelje na cjedilu itd.  Na početku faze udvaranja, može vam se sve to činiti slatko; međutim, nakon nekog vremena, njegovo opsesivno ponašanje može ukazivati ​​na to da nema vlastiti život te može ugroziti vaše lične slobode.

Pročitajte i ovo :  upoznavanje preko interneta inostranstvo

Rukav od kaputa

Ovakvi muškarci nisu vam jednaki finansijski i ekonomski .Odlučite se za nekoga čiji su ciljevi više u skladu s vašim ili gdje vas dvoje možete zamijeniti priče o vašim pojedinačnim ambicijama i postignućima.

Ženskaroš

Ah, gospođo. On je ljubitelj mnogih žena i troši toliko vremena njegujući spolne odnose. Kada shvatite , biće kasno jer ćete biti jedna od mnogih u nizu žena koje on voli i ljubi paralelno.

Vječiti tinejdžer

Posljednja stvar koju tražite u potencijalnom suživotniku jeste da ga morate čuvati i paziti na njegovo ponašanje.  Dečki koji su prikladniji za druženje na igralištima sa adolescentima neće biti ”kandidat za dobrog dečka” ako uzmete u obzir   da morate voditi brigu o njegovoj svakoj potrebi.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up