DEČKO ME ŠPIJUNIRA:Šta da radim?

Dragi Joan Zapravo,

Prije svega, nisam loša osoba. Prošao sam kroz telefonski dečko jer želim biti siguran da je iskren prema meni. Kad sam pregledao, ništa nisam našao. Umjesto toga, imao je tekstove svojoj sestri o tome koliko sam velik. Sada se osjećam krivim zbog toga što sam ga zaplijenio. Trebam li mu reći što sam učinio?

-Albany, NY

Iskušenje za njuškanje je teže odoljeti od filmskog kazališta kokice. Kad napast padne, a visoka cesta izgleda malo previsoko, pripremite se da se nađete na lošem mjestu. Nema prosudbe. Stvarno. Otišao sam s dubokog kraja telefonom snooping strategijama koje bi mogle staviti NSA na sramotu. Srećom, dobio sam nad moju detektivsku fazu, ali ne prije nego što sam napravio cijelu magaricu. Kako biste bili sigurni da ne napravite iste pogreške, pozvao sam stručnjake.

“Snooping je prilično uobičajen, zapravo”, kaže instruktor Sveučilišta Virginia Commonwealth Gail D. Moskowitz, MSW, LCSW. “Moglo bi biti oblika promatranja povjerljivih informacija, preokreta od strane stanovanja partnera ili prisluškivanja.” Ako završite probati kroz stvari partnera, nemojte očekivati ​​da će se nakon toga osjećati sjajno. “Najvjerojatnije se osjećaju žaljenje zbog njuškanja, ali se ne mogu sami pomoći”, kaže ona. “Može postati prisila.”

Dr. Jeremy Nicholson , psiholog socijalne i osobne osobnosti, sugerira da se njuškanje proizlazi iz dva uzroka: “Partner je konkretno učinio nešto što se čini nepouzdanim ili pojedinac ima obrazac osjećaja nesigurnosti, a ne povjerljivih partnera”.

Bez obzira na uzrok, možete sami pomoći pričajući sa svojim partnerom o svojim osjećajima. Lagano trčati; može dovesti do nesigurnih osjećaja bez krivnje vašeg partnera. “Najbolji je način da se usredotočite na osjećaje i motivacije”, kaže dr. Nicholson.

DEČKO ME ŠPIJUNIRA.Šta uraditi,dnosimo vam najbolje savjete

Pročitajte i ovo :  Otkrijte kako natjerati djevojku da vas želi

Primjeri:

“Osjećala sam se malo nesigurno kad ste došli kući kasno i niste nazvali. Kako možemo izgraditi više povjerenja u ovaj odnos, tako da se ne brinem? ”

“Imam teško otvaranje i pouzdanje u ljude. Nisi učinio ništa loše. Volio bih da mi pomognete da se osjećam sigurnije. Možemo li razgovarati o tome? ”

Trebate li se šuljati o snoopingu? Ispada da oba stručnjaka daju propusnicu, ali gđa Moskowitz dodaje sljedeće upozorenje: “Važno je razgovarati o vašim borbama, strahovima i intuicijama s kojima želite unaprijediti iskrenu i emocionalno intimnu vezu.” neudobni osjećaji neće ih uništiti. “Te nesigurnosti i tajne mogu jesti u srž odnosa”, kaže ona.

Ovi su razgovori neugodni, ali oni će vam pomoći kroz težak dio – uzimajući ovo pitanje na otvorenom. Što prije pričate, to prije možete pokopati neugodne osjećaje i početi opuštati sa svojim tipom i njegovim telefonom.