DUBRAVKA(33) iz Bijeljine traži poznanstvo i RAZMJENU SLIKA ovim putem – Ljubavni Spoj

interesi:

Volim čitati, kuhati, susretati se s prijateljima, šetati na svježem zraku.

Ja sam vrlo romantična i kreativna dama koja više nije djevojka koja bi igrala igre i gradila dvorce u zraku i nije previše stara da bi vjerovala u pravu ljubavImao sam uspone i padove, prošao sam kroz različite faze svog života, nisu svi bili sretni. Vjerujem u kemiju, strast, odanost, predanost i međusobno poštovanje.

Odgajana sam s obiteljskim vrijednostima u srcu i moj glavni cilj je izgraditi sretnu i zdravu obitelj. Imam dijete, on je svjetlo mog života. Ja sam vrlo mirna i spokojna osoba, lako prolazim i s pozitivnim stavom prema ljudima.

Ponekad se volim zabavljati, ali imam svoje granice. Ne volim raspravljati ili vikati, ali imam jak stav kada je u pitanju moje vlastito uvjerenje. Majčinstvo me mnogo naučilo. To mi je pomoglo ne samo odgajati pametnog i brižnog sina, nego me je i ojačalo.

Lični -Opis:

Pitate tko sam? Ja sam dama koja pjeva! Ne mogu proživjeti dan bez glazbe. Nježna sam i romantična. Volim živjeti i uživati ​​u ovom životu.

Dubravka  traži:

Koga tražim ovdje? Tražim dobrog i romantičnog muškarca kojem je dosadilo biti sam i želi zasnovati obitelj! Možda ste to vi?

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Ilhana iz ZENICE ŽELI RAZMJENU SLIKA I UPOZNAVANJE

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up