Edina -Ja sam MLADA SAMOHRANA MAJKA, tražim ČOVJEKA DA BUDEMO ZAJEDNO- – Ljubavni Spoj

Edina, 29 godina je samohrana majka i traži čovjeka da budu zajedno

– Dobar dan. Moje ime je Edina, imam 29 godina, živim u Tuzli u svojoj porodičnoj kući. U braku sam bila 8 godina, iz tog braka sam dobila sina, Sanjina. Moj suprug je imao aferu i to je jedan od razloga zbog kojeg je puknuo naš brak. Pored toga što je bio nevjeran i gord, pretjerivao je i u drugim svojim porocima.

Ovom prilikom tražim muškarca sa kojim ću živjeti. Ja sam samohrana majka i meni je zaista potreban neko da me voli. Javite se na mail ispod pa će nas operateri spojiti. Hvala-

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Oglasi su izvedeni iz arhivnog materijala te na zahtjev korisnika i pušteni su u promociju na web site-ovima koji zadržavaju autorska prava. Kopiranje sadržaja bez navedenog izvora će biti legitimirano pod povredom autorskih prava.

AUTOR

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišete u komentare ispod ili da nam se javite na e-mail:  spajanjepartneraiveze@gmail.com

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.
Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Izvor: Topbalkaninfo.com
Foto ilustracija: Printskrin; Profimedia

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  VERICA(44)#ŽELIM PRONAĆI LJUBAV I VEZU"

One comment:

  1. Anonimno

    3. siječnja 2021. at 18:09

    Javise na imboks

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up