Ima 58 godina i udala se za 21 godinu mlađeg: U 60. godini želi da ponovo postane mama

Svi su mislili da će me prevariti i da će mi pokrasti novac.

Kolin Hamami ima 58 godina i pre pet godina je rešila da otpočne novi život sa čovekom kog smatra “ljubavlju svog života”

Naime, Kolin je upoznala Tunišanina Haitema preko interneta, ali ona nije polagala nade, jer mu je otkrila da je 21 godinu starija od njega. Međutim, ispostavilo se da njemu to nije nimalo smetalo.
Nekoliko meseci aktivnog razvgovora putem poziva, rezultiralo je rađanjem nove ljubavi. Kolin je iz Kanade, ali je priželjkivala njihov susret jako dugo.

Međutim, njene prijateljice, kao i njen sin koji ima približno godina koliko je Haitem, upozorili su Kolin da je moguće da je u pitanju prevara. Ona nije želela u to da poveruje.

– Svi su mislili da će me prevariti i da će mi pokrasti novac. Međutim, pričala sam sa njim uživo svaki dan, nikada mi ništa nije tražio – rekla je ona, prenosi “TheSun”.

Kolin odlazi kod svog dragog u Tunis na mesec dana, gde je upoznala njegovu celu porodicu. Nakon što je konačno završila sa razvodom od bivšeg supruga, Kolin je ustanovila da ona, kao i njen dečko žele brak. Konačno, njeni sinovi su dali svoj “blagoslov” i par se venčao u Tunisu.

Dva dana pre venčanja ju je prijateljica ponovo upozorila, ali tu je bio kraj njihovog prijateljstva. Kolin je aplicirala za bračni status u Kanadi, kao i za vizu za njenog dragog.

Oni su sada već pet godina zajedno, a razmatraju i opciju da prošire porodicu.

– Kada sam ga pitala da za dve godine imamo dete, on je rekao kako sam mu ja sasvim dovoljna. Međutim, uskoro smo došli do ideje da usvojimo neko dete iz njegove zemlje – navodi i dodaje:

– Mnogo ga volim. Izgubila sam decenijske prijatelje zbog ove ljubavi, ali sada mogu da vide da ovo vredi i da je moj odnos sa Haitem ono što me čini srećnom.
IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?