KAKO BITI ATRAKTIVNIJI ŽENAMA? – Ljubavni Spoj

Privlačenje žena može biti zbunjujući proces za mnoge ljude. Postoje brojne knjige i TV emisije namijenjene podučavanju muškaraca različitih načina o privlačenju žena. Međutim, ne morate slijediti strogu metodu ili pravila da privučete ženski rod. Kad prikladno i jednastavno izgledate, djelujete pouzdano i sa poštovanjem, privući ćete većinu žena.

Sve što trebate učiniti je pokazati uz malo truda da ste osoba vrijedna divljenja i upoznavanja.

Osmijeh je jednostavan način da izgledate sigurni i pristupačni.

Korak 1

Njegujte se stalno. Žene prvlače muškarci koji se brinu o sebi. To znači da trebate izgledati uredno, redovno se tuširati, nositi čistu robu tid.

Korak 2

Nosite odjeću koja izgleda prikladna. Ne morate izgledati formalno za casual datume, ali dobro je izgraditi osobni stil koji će vas učiniti atraktivnijim. Ako niste sigurni koju odjeću da nosite, zamolite prijatelja koji se razumije u modu da vam pomogne.

Korak 3

Učinite sve kako biste uklonili loše navike koje će odbiti ženski rod. Na primjer, mnoge žene ne vole cigare i alkohol. Ne samo da ćete žene više privlačiti ako se riješite svojih loših navika, već ćete se i sami osjećati bolje.

Korak 4

Odlučite koje su vam najbolje kvalitete i naglasite ih. To bi mogle biti vaše osobine ličnosti ili fizički aspekti na koje ste posebno ponosni. Na primjer, ako imate sjajne zelene oči, nosite košulje u bojama koje ih nadopunjuju i da ih još više naglase.

Korak 5

Budite uvjereni u sebe. Ljudi vole osobe koje imaju dobro samopouzdanje. Ako niste sigurni u svoju prirodu, praksa se uči kroz kratke interakcije s ljudima, kao što je naprimjer na blagajni u trgovini. Držanje mnogo doprinosi ostavljanju utiska dobrog samopouzdanja, stoga držite do toga kad stojite, hodate, sjedite…

Korak 6

Poštujte i druge ljude, a ne samo žene. Na primjer, držite vrata starijoj osobi kad treba ući ili izaći, ili budite pristojni prema zaposlenim u tvrtkama. Ne samo da je poštovanje znak pažljive osobe, također omogućuje ženama da vide da ste brižna osoba.

Pročitajte i ovo :  KAKO IMATI VIŠE SAMOPOUZDANJA U KOMUNIKACIJI SA ŽENAMA?

Korak 7

Šalite se s djevojkom koja vam se sviđa. Razigranost će pokazati da ste sigurni u sebe i da niste zabrinuti zbog onoga što ona misli o vama. Na primjer, možete se zabavljati s njom kao prijatelj ili reći duhovitu anonimnu anengdotu.

Korak 8

Slušajte što ima za reći. Sposobnost slušanja vrijedna je osobina kada se komunicira sa bilo kim, ali osobito s nekim koga pokušavate privući.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up