KAKO BITI ŠARMANTAN NA PRVOM SASTANKU – Ljubavni Spoj

Ako ste osigurali datum s nekim novim, željet ćete pokazati svoju vrijednost. Biti šarmantan igra veliku ulogu u tome. Međutim, ključ za istinski šarm je jednostavno biti sam. Naravno, možete sebi dati prednost tako što ćete dobro odijevati, pazeći da ste opušteni i općenito radite sve što je potrebno da biste se osjećali sigurni i ugodno.

Razmislite o tome da vaš sastanak ne izgleda kao običan sastanak već više kao zabavna večer. Ako pristupite datumu s ciljem da je pokušate zadiviti, ona će primijetiti i osjetiti očaj. Umjesto toga, razmislite praktično; popiti ćete piće s nekim koga želite upoznati. Može završiti sa sastankom ili ste možda postali samo prijatelji. Bilo kako bilo, usredotočite se na zabavu baš kao što biste to učinili svojim prijateljima. To će vas učiniti mirnijim i opuštenijim, što će vam donijeti prirodni šarm.

Korak 2

Nemojte davati  svake pojedinosti o sebi. Ako zna nekoliko stvari o vama, ali ipak se pita što još ima naučiti, vjerojatno će vas smatrati intrigantnim. Recite joj nekoliko ključnih, pozitivnih stvari o sebi, ali sačuvajte većinu vaših priča iz djetinjstva, adolescentne nagrade, lude članove obitelji i sveučilišne spavaonice za kasnije.

Korak 3

Osmijeh i smijeh. Biti pozitivan. Nemojte govoriti o tome kako mrzite svoj posao ili da su vaši cimeri privlačni; možda ona smatra vaš posao zanimljivim, a njeni cimeri nju frustriraju – Pozitivnost je atraktivna.

Korak 4

Pohvalite je malo, ali nemojte je nagomilati jer se može osjećati neugodno i neumjerenno.Umjesto toga, samo joj dajte jedan jedinstveni, iskren kompliment koji joj ostavlja želju za više  komplimenta. Recite joj nešto posebno, kao što je “ta crvena košulja stvarno lijepa boja na tebi”, ili “ti mirišeš apsolutno čudesno”.

Korak 5

Postavljajte pitanja o životu, poslu i hobijima , a zatim odvojite vrijeme da biste slušali njezine odgovore. Ako joj pružiš priliku da priča o sebi i aktivno slušajte preoblikovanjem svojih odgovora te održavajte kontakt očima, ona će se osjećati vrijednom i važnom, što može dovesti do drugog datuma.

Pročitajte i ovo :  SAVJETI ZA MUŠKARCE I ŽENE KOJI SU PREŠLI 40te (2.dio)

Korak 6

Budi svoj. Vaš sljedeći sastanak može biti odgođen za neko vrijeme jer ona tako želi , a ti želiš ubrzati. Pokušaj da ne budeš navalentan , ali ne dozvoli ni da se ona igra sa tvojim vremenom.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up