KAKO DA ZNATE POSTOJI LI HEMIJA IMEĐU VAS 2 – Ljubavni Spoj

Poprilično je nezgodno i može te učiniti nervoznom dok utvrđuješ da li tvoja simpatija ima interesovanje za tebe. MNožda nisi znala, ali njegov govor tijela pokazuje da li ga privlačiš ili ne.

Pomoću ovog jednostavnog  korisnog vodića saznaj da li je zainteresovan za tebe ili nije.

On održava kontakt očima

Čovjek će produžiti kontakt očima sa ženom koju smatra privlačnom. Zadržava svoj pogled u njenom pogledu, njenim usnama ili na dijelovima tijela.

Pokušava privući tvoju pažnju

Ovo ponašanje može varirati od suptilnog podešavanja kravate do glasnog govora i smijanja. Bilo koji pretjerani pokret ili gest u tvojoj prisutnosti sugerira da on pokušava privući tvoju pozornost.

Dotjeruje se
Muškarac koji je zainteresiran se dotjeruje . Baš kao i žene koje žele biti atraktivne kada su zaljubljene, tako i muškarci žele ostaviti lijep dojam svojoj izabranici. Ako primjetiš na njemu bilo kakvu vrstu dotjerivanja , to je siguran znak da ga privlačiš.

Štipka te za obraze

Ako je mnogo zainteresovan , redovno će ti prstima štipkati obraze ( a to nekad bude i malo više bolno), ili prisloniti svoje lice na tvoje pa te ” bockati bradom”. Bilo koja ovakva simulacija  je kombinacija živčanog uzbuđenja i autoerotskog dodirivanja , a pokazatelj je da ga privlačiš.

On te  dodiruje

Kratki dodir može se pojaviti slučajno u početku, ali to je doista njegov način pokazivanja interesovanja za tebe. Na primjer, njegovi prsti dodirnu tvoje kad mu dodaješ nešto, ili se slučajno sudari sa tobom . Bilo koja vrsta ponašanja gdje se sudara sa tobom je pokazatelj interesovanja.

Njegove obrve su povišene dok ti govoriš

Ako su njegove obrve malo podignute nakon sastanka ili tijekom razgovora, to znači da ga fasciniraš. Ljudi podsvjesno podižu obrve i širom otvarju oči kad gledaju nešto što im se sviđa. To omogućuje njihovim očima da preuzmu više od objekta koji je tako privlačan.

Pročitajte i ovo :  KAKO RAZGOVARATI SA ČUDNOM DJEVOJKOM?

Drži ruke na bokovima

Muškarci imaju tendenciju da stoje isprsno i prikazuju svoje mišiće kada su u prisustvu žene koju žele da privuku. Ako su mu ruke na bokovima, to je još jedan znak da je zainteresiran. Čovjek će stajati rukama na bokovima kako bi naglasio svoju veličinu i tjelesnu samopouzdanje.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up