KAKO IMATI VIŠE SAMOPOUZDANJA U KOMUNIKACIJI SA ŽENAMA? – Ljubavni Spoj
načini za prekid veze

Biti oko žena može biti nešto jako zastrašujuće, pogotovo kad ste u blizini žene koja vas privlači. Povjerenje je jedina stvar koju žene traže kod muškarca, a ako to nedostaje, vjerojatno će se preseliti na nekog drugog. Morate biti pouzdani da biste dobili djevojku koju stvarno želite.

Prestanite usporedjivati se sa drugim muškarcima.

Ukoliko ovo radiš, tvoje samopozdanje je jako slabo. Kad gledamo druge muškarce i poredimo se sa njima, naše samopouzdanje slabi.  Započinjemo se pitati jesmo li dovoljno dobri? Prva stvar koju trebate učiniti jest prestati se uspoređivati ​​s drugim momcima i shvatiti da vrijedite mnogo više nego što mislite.

Razgovarajte sami sa  sobom samo na pozitivan način. 

Ako samo pustite loše i negativne misli da vam prolaze kroz glavu, vaše samopoštovanje i samopouzdanje će pasti. Pokušajte zadržati samo pozitivne misli u glavi. Ne zaboravite reći da ste dovoljno dobri i da ste prava prilika. Blokiranje negativnih i zadržavanje samo pozitivnih stavova pomoći će vam da zadržite dobru sliku o sebi te potaknuti i vaše samopouzdanje.  

Praksa sa ženama. 

Mnogo puta gubimo povjerenje jer nismo dobri u nečemu. Ako niste dobri u razgovoru sa ženama ili ako je to za vas težak period,onda morate dovoljno vježbati sve dok ne budete zadovoljni. Praksa je u razgovoru sa ženama na poslu, u redu u trgovini ili bilo gdje drugdje. Ne morate pokušati dobiti njihov broj – samo započnite razgovor i pokušajte zadržati njihovu pozornost. Bitno je da se isprakticirate kada se pojavi situacija da razgovarate sa ženom koja vas zanima. Vidjeti ćete da će vam biti mnogo lakše.

Razgovarajte jasno i pouzdano kada razgovarate sa drugima.

 Mumljanje je znak nervoze i nesigurnosti. Govorite jasno kada govorite da drugi vide kako ste vi sigurni u sebe. Govorite i kažite što morate reći bez mrmljanja. Ako vas žena ne može razumjeti, vjerojatno će se preseliti na nekog drugog. 
Držite glavu gore kada razgovarate sa drugima i kada ste u šetnji. Prečesto muškarci gledaju u tlo ili u mnogo različitih smjerova kada razgovaraju sa drugima. Držite glavu visoko i napravite kontakt očima sa drugima pri razgovoru. Ne samo da će to pomoći vašem samopouzdanju, nego i dobivanjem više telefonskih brojeva i datuma za spoj.
 

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO RAZGOVARATI SA ČUDNOM DJEVOJKOM?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up