KAKO KORISTITI ONLINE DEJTING STRANICE? – Ljubavni Spoj
KAKO KORISTITI ONLINE DEJTING STRANICE?

KAKO KORISTITI ONLINE DEJTING STRANICE?

Online dating usluge su sjajan način pronalaženja prijatelja ili ostvarenja potencijalnog odnosa. Korištenje usluge je vrlo jednostavno. Naime,  možete zaštititi svoje osobne podatke i samo pokazati svoje korisničko ime i sliku profila. Korištenje online dating usluga je zabavno i lako, ali susret s pravom osobom je uzbudljiv doživljaj. Sve što vam treba je adresa e-pošte i računalo za uživanje u svijetu online datinga.

Ispod pročitajte kako koristiti online dating usluge.

Postavite račun s osobnim podacima kao što su korisničko ime, lozinka, e-pošta i ime. Nakon postavljanja računa nalazi se odjeljak za upisivanje vaših osobina ili mana.Ovdje možete prenijeti sliku koja će biti prikazana sa vašim korisničkim imenom na stranici profila. Vaše ime i osobni podaci se ne prikazuju ako potvrdno ne označite okvir.

Zatim postavite profil o vrsti osobe koju tražite za online dating uslugu. Ovaj odjeljak uključuje interese, izgled i lokaciju. Ovo je odjeljak koji će vam pomoći da vas netko pronađe kao potencijalnu osobu za pokretanje komunikacije.

KAKO KORISTITI ONLINE DEJTING STRANICE?

Nakon prijave i unosa svih važnih informacija, počnite pregledavati profile kako biste pronašli nekoga tko vas zanima. Ako postoji netko s kojim biste željeli razgovarati, možete započeti komunikaciju putem e-pošte i online usluge za upoznavanje.

Držite sve komunikacije putem online usluge za druženje ili IM usluge dok ne pronađete nekoga zanimljivog. Ponekad se to može dogoditi odmah, a ponekad je potrebno i malo vremena.

Nakon razgovora s ljudima, možete odlučiti sa kim ćete nastaviti komunicirati i sa kim ne želite dalje komunicirati.  Ako nađete nekog posebnog, možete blokirati sve poruke dok se ne odlučite ponovno ih pogledati.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

Pročitajte i ovo :  RAZLIKE U ONLINE UPOZNAVANJU STARIJIH I MLAĐIH OSOBA

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up