KAKO NAGOVORITI DJEVOJKU DA VAM PRUŽI DRUGU ŠANSU? – Ljubavni Spoj

Ako ste upravo upoznali djevojku koja vam se sviđa, imali sastanak sa njom ili je krenulo loše u interakciji s njom , ne morate se brinuti. Djevojke su također ljudska bića, a većina njih vjerojatno će  biti sretna da vam pruži drugu priliku. Ako želite drugu priliku, trebate biti iskreni i iskreno pitati za to. Ona ne mora nužno reći da, ali ako kaže ne, naposljetku ste bolji jer postoji mnogo žena koje bi voljele dati drugu priliku.

Korak 1

Priznajte činjenicu da ste napravili pogreške ili loš dojam tijekom prve prilike s djevojkom. To pokazuje da ste oboje dovoljno skromni da se ispričate i samosvjesni da biste shvatili da niste napravili vrlo dobar dojam, što će vjerojatno cijeniti.

Korak 2

Premjeđite na drugu temu. Ako se budete previše izvinjavali, izgledat ćete nesigurni i samorazumljeni. Dakle, nakon što se fino izvinite, počnite razgovarati o nečemu drugom.

Korak 3

Napravite šalu na svoj račun.Ne mora biti osobito smiješno ili nadahnuto, ali napor za stvaranje šale pokazuje da se ne uzimate sebe ili situaciju previše ozbiljno.

Korak 4

Ponašajte se malo drugačije u sljedećoj šansi. To ne znači da se morate ponašati kao da ste druga osoba, ali bar pokušajte da je ne uvrijedite.  Pokušajte biti fini i pristojni.

Korak 5

Krenite dalje ako vam ne pruži drugu priliku. Ima dosta žena koje bi voljeli dati vam prvu, drugu i treću priliku; ako ta djevojka nije zainteresirana, onda trebate potražiti nekog drugog.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO IMPRESIONIRATI ŽENE I DJEVOJKE ONLINE?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up