KAKO NASTAVITI NAKON PREVARE – Ljubavni Spoj
NASTAVITI NAKON PREVARE

 

KAKO NASTAVITI NAKON PREVARE

Biti varalica može ostaviti trajan učinak mnogo teže od jednostavno razbijanje s nekim. Proveli ste toliko vremena da upoznate nekoga u vezi, uskočite i formirate vezu, a zatim saznate da je ta osoba bila s nekim drugim. Nakon što prođete kroz takvu izdašu, što možete učiniti da biste se preselili?

Slijedi nekoliko savjeta koji se mogu primijeniti u ovom teškom vremenu:

Odlučite je li to nešto što vas dvoje možete prošetati u vezi.
Nikada nije jednostavna odluka o odabiru boravka ili napuštanja odnosa. Neki vjeruju u izreku, “jednom varalicu, uvijek varalicu.” Ali ako vam srce kaže da je taj odnos vrijedan spasenja, onda bi moglo biti neke vrijednosti davanja takvoj osobi drugoj prilici. Što god se odlučite, pobrinite se da uzmete vremena za sebe i razmišljate o onome što stvarno želite. Oprostiti i nastaviti biti s nekim prebrzo nakon što ne poštuju odnos nije zdrav.

Idite naprijed i probite se oko nje.
Venting je sjajan način da izrazite svoje osjećaje. Razgovarajte s nekim tko vam je blizak o tome što je pošlo po zlu i kako se osjećate. Također bi vam bilo korisno posjetiti savjetnika koji će vam pomoći da obradite ono što prolazite.

Ipak, postoji upozorenje kada je u pitanju odzračivanje. Nemojte to pustiti previše. Koristite ga kao način da dajete glas osjećajima koji trebate izaći. Organizirajte masivnu “sreću” sa dobrim prijateljem u kojem ste potpuno otpustili i ne držite se ništa. Nasmijte se, plakajte i izvucite ga iz svog sustava.

Zatim počnite s životom. Nemojte više dati energiju nego što trebate. To ne znači da nakon toga ne možete izraziti nikakve osjećaje o tome; ali pazite da padnete u način žrtve. Na primjer, možete reći nekome da se osjećaš tužno zbog svih vremena koje je proveo na tom odnosu, ali nemojte ga koristiti kao izgovor za pokretanje razgovora o tome kako je on ili ona slomila vaše srce pedeseti put. Razgovarajte o tome i kažite kako se osjećate, ali ne dopustite da teži vašem umu ili srcu.

Pročitajte i ovo :  Fikreta(29)"tražim upoznavanje i druženje javite se"

Izbjegavajte igru ​​krivnje.
Ne pomaže situaciji da se krivi za sebe ili na osobu koju je vaš partner varao. Niti jedna situacija ne mijenja činjenicu da ste ti koji se osjećaš izdanom.

Onaj tko je varao bio je u krivu.A evo kako nastaviti nekon prevare

Postoje zdravi načini na koje možete promišljati o odnosu i preuzeti odgovornost. Evo nekih pitanja koje treba razmotriti: Jesu li bilo kakvih znakova koje ste možda pogledali prošli? Poznaješ li svog partnera i misliš da radiš? Hoće li se zatvoriti u osobi opustiti ili učiniti da vaš um luta više? Postoje li stvari koje trebate znati i razumjeti o vezi?

Uzmite vremena da duboko zaronite u odnos s druge perspektive. Izbjegavajte pronaći odgovore na pitanja poput: Što je ta osoba imala da nisam? Zašto mi partner nije rekao kako se osjećao zbog mene? Zašto ne bi mogla da moj partner bude vjeran meni? Zašto je ta osoba došla između našeg odnosa? “Ova pitanja neće vam pomoći liječiti, samo će vam podsjetiti na bol koju prolazite.

Prevarant je užasan doživljaj, ali ne mora vas definirati ni vaš odnos. Dopustite sebi da osjetite bol trenutka u kojem ste, ali nemojte dopustiti da preuzme svoj život. Bez obzira što odlučite, premjestit ćete se preko ovog i na veće stvari.

 

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/
I javiti mi se tamo.
Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up