KAKO POKUPITI DJEVOJKE U KAFIĆU? – Ljubavni Spoj
SAVJETI ZA PRVI KONTAKT ONLINE

 Ako je vaš cilj pokupiti djevojku u baru, samo trebate razumjeti nekoliko osnovnih psiholoških načela i primijeniti ih na terenu.

Ne morate se oslanjati na alkohol da biste došli dod jevojke u baru.

Pristupajte s povjerenjem.

Povjerenje je jedno od najpoželjnijih osobina kod čovjeka. Nakon što ste ”zapečatili za sebe” određenu žensku u baru, nemojte čekati da ona počne razgovor sa vama jer su male šanse za to.  Umjesto toga, pristupite joj izravno i s povjerenjem. To znači hodanje s uvjerenim držanjem i kontaktom očima.

Započnite interakciju koja nije stereotipna

Za mnoge je svrha barova upoznati potencijalne partnere. Budući da je tako, žena kojoj se približavate vjerojatno je već imala takvo iskušenje.  Nemojte se uzdizati i nemojte ju odmah obasipati komplimentima. Ne postavljate joj osobna pitanja.  Recite nešto zanimljivo i kreativno ili postavite pitanje koje će vjerojatno dati odgovor više od jedne riječi.

Nastavite razgovor i pokažite svoje pozitivne osobine. Tema razgovora nije važna  jer je smislena komunikacija u romantičnim pothvatima uglavnom neverbalna. Razgovarajte glasnije nego što mislite da je potrebno; sjetite se da ste na bučnom mjestu. Prikazivanje vaših pozitivnih osobina uključuje pokazivanje dobrote i suosjećanja, udobnost približavanja ženama i intelektu.

Krenite iz bara

Izađite zajedno iz bara i krenite na drugo mjesto, npr. restoran ili dom. Nemojte ju pitati želi li ići  negdje drugdje, već joj recite da je želite odvesti na drugo mjesto Ako ste bili uspješni u svojoj interakciji sa njom, malo je vjerojatno da će odbiti. Sretno.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO DOBITI BROJ OD DJEVOJKE?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up