KAKO POKUPITI STUDENTICU? – Ljubavni Spoj

Završena srednja škola i sad ste krenuli putem akademskog građanina. Najvjerojatnije ste spremni prihvatiti svoj život kao student. Iako se možete veseliti novoj sredini postoji jedna stvar koju većina muškaraca posebno želi učiniti kada izađu iz srednje škole. Žele pokupiti studentice. Iako vam se čini da vaši cimeri lako dolaze do studentica, pronalazak pravog načina da se privuče jedna takva djevojka može biti jako zamoran posao.

Srećom ovih par savjeta može vam biti od pomoci ! Budite sigurni da ćete mnogim muškarcima biti konkurencija.

Odjenite se u odjeću koja vam najbolje pristaje. Ako niste sigurni koje boje će vam najbolje pristajati, zamolite određenu djevojku da vam kaže svoje mišljenje i da vam pravi društvo u kupovini.  Vrlo brzo ćete dobiti odgovor koja boja će istaknuti sjaj vaših plavih očiju ili obasjati vaše crne oči. Zamolite je za savjet o odjeći koja će najbolje da izgleda na vama kako biste mogli razviti svoj stil.  

Djelujte kao da znate što želite od života – čak i ako niste sigurni. Studentice privlače momci koji imaju planove u životu i rade u skladu sa njima. Žena će vrlo lako odbaciti muškarca koji izgleda zbunjeno u planovima za budućnost, ili ako je slabić.  Takvom muškarcu će samo dozvoliti da joj bude prijatelj.  
Pridružite se vannastavnim aktivnostima kako biste pronašli djevojke koje su zainteresirane za neke od onih stvari koji se vama sviđaju. Što se u više aktivnosti pridružite, to ćete više djevojaka vjerojatno susresti. 
Saznajte gdje se studentice vole družiti vikendom. Posjetite lokalne barove, klubove i pitajte za najaktivnije stranke. Izbjegavajte pijanstvo na zabavi jer će biti nemoguće održati dobar razgovor. U potencijalne teme razgovora uključite ljude koje ste upoznali na ovim strankama, njezine tečajeve, njezine glavne i izvanškolske aktivnosti.  
Usavršite tehnike koketiranja. Djevojke vole muškarce koji znaju koketirati i one koji nisu dosadni, pa vježbajte svoje vještine koketiranja. Jedna uobičajena tehnika koketiranja je da se kontakt očima nekoliko sekundi zadrži, pogleda dalje, a zatim ponovno pogleda. Ako odražava istu tehniku, ona vam govori da se i ona zanima za vas. Ali, ako se s toplim očima brine o vama, onda budite sigurni da joj je mnogo stalo do vas. 

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  ŠTA ZNAČI KADA SE ŽENA OSMJEHUJE STRANCU?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up