KAKO PREPOZNATI INTERES ZA ROMANSU KOD ŽENA? – Ljubavni Spoj

Mnogi od nas neće priznati da voli romantiku i da uživa u njenim čarima. Postoje ljudi koji romantiku stavljaju u prvi plan svoje veze. Jednostavno, neko voli tako i nećemo nikoga osuđivati.  Da biste saznali da li je neko stvarno romantično zainteresovan za vas (odnosno zainteresovan za romansu sa vama) pratite naše sljedeće savjete; 

Pratite kontakt očima – ako uhvatite nekoga ”na djelu” kako vas posmatra kada misli da ga ne gledate, veliki je znak da je ta osoba zainteresovana za vas. Nalazite se često u njegovoj odnosno njenoj mašti.

Govor tijela – lagano vam dodiruje ruku, zadržava pogled i približava vam se prlikom razgovora, može se tumačiti kao interesovanje.

Nervoza odaje – pored vas je ta osoba nervozna , niste sigurni sta se dešava sa tom osobom? Vjerojatno ima romantične namjere (npr. da vas pozove na večeru, izlazak ili slično).

Crveni obrazi – uz nervozu koja je očigledna , obrazi osobe se crvene ako ima romantične namjere ili želju za romansom.

Ponovni sudar – zainteresovani za romansu sa vama željno će iščekivati sljedeći susret sa vama. Često će vas čekati na zakazanom spoju duže nego što možete zamisliti.

Imitacija vaše osobnosti – zainteresovana osoba vrlo će biti pažljiva u govoru sa vama, složiće se sa vašim stavovima i zauzimaće neke od vaših interesa kako bi vam dali do znanja da imate dosta toga zajedničkog.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  OVAKO ĆEŠ PRIVUĆI ŽENE

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up