KAKO PRIVUĆI VELIKI BROJ ŽENA? – Ljubavni Spoj

Ako želite biti privlačniji za djevojke, upoznajte osnovne muške osobine koje žene privlače. Prikazivanje tih kvaliteta omogućit će vam da upoznate brojne djevojke bez previše napora. Djevojke će biti spremnije za susret s vama , započnjanje razgovoa pa i zakazivanje susreta.

Pazite na izgled

Djevojke i žene vole muškarce koji vode računa o svojem izgledu. Ne morate biti umišljeni niti pratiti najsuvremenije trendove. Ipak, trebali biste se redovno tuširati, koristiti dezodorans i svoju omiljenu mirisnu notu. Nosite čistu garderobu i oblačite se skladno u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite.

Kontakt očima

Dobar kontakt s očima jedan je od najboljih načina da biste privukli djevojke. Također je važna tehnika za procjenu je li djevojka zainteresirana za vas ili ne. Pokušajte odmah kontaktirati očima sa djevojkom koja vas privlači. Kontakt očima pokazuje da ste zainteresirani za upoznavanje, a ne samo da je promatrate zbog njezinih fizičkih atributa. Također može reći da ste spremni postati emocionalno vezan sa osobom. Kontakt očima treba biti prijateljski i dobronamjeran, a ne lukav ili podao.

Stav

Povjerenje je ključno za privlačenje djevojaka. Djevojke vole prizemne muškarce, ali također ih privlače tvrdoglavi muškarci spremni na mnoge rizike. Dok razgovarate s djevojkom, pokušajte biti uvjereniji u svom načinu govora i stava.  Čak i ako privlačite djevojke, vjerojatno vam se neće tek tako približiti, tako da će i dalje biti na vama da napravite prvi potez. Uvjeren govor tijela također će joj pokazati da ste uključeni u razgovor i zainteresirani za ono što ona govori. Pobrinite se da vaše samopouzdanje ne doživljava kao arogantno ili agresivno. Kako vaše samopouzdanje u razgovoru s djevojkama raste, tako će i vaša sposobnost privlačenja djevojaka biti veća-

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO RAZGOVARATI SA ČUDNOM DJEVOJKOM?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up