KAKO PRIVUĆI ŽENE BEZ MNOGO TRUDA? – Ljubavni Spoj

Nažalost, ako ovo čitate, već ste pokušavali (najčešče bezuspješno) privući ženeNema brzih poteza za to, ali potoje načini privlačenja žena bez ulganja mnogo truda i napora. Igra privlačenja žena, izlasci sa njima, blizina njihovih obitelji i održavanje uspješnog odnosa ne mora biti nemoguće. Mnogi ljudi su pokušavali na mnoge načine impresionirati žene, ali bez dobrih rezultata pa su bili podložni osobnom sramu i brojnim neugodnostima.

Možda je najbolje prestati pokušavati.

Privlačenje žena ima mnogo veze s vašim ponašanjem.
Pouzdano se približite situaciji. Većina žena zna kada su atraktivne nekom muškarcu.  Živčan muškarac, nervozan govor i ”ukočen” stav je pravi ”off” za žene. Ako se uvijek ponašate kao da znate što radite, onda će žene misliti da to zaista radite kako treba. 
Zabavite se. Nemojte se sramiti i suzdržavati se u prisutnosti žene koju želite privući. Trebali biste otići u svoje normalne aktivnosti i uživati. Ako se zabavite, žene će se htjeti pridružiti zabavi. Dakle, budite sami i uživajte. 
Držite se vaših zajedničkih prijatelja. To može biti ženska ili muška osoba koja vam može biti od pomoći u pokušaju privlačenja žene. Ta osoba će olakšati posao tako sto će razgovarati sa njom, spomenuće vas po dobrom,  olakšati vam pristup do te ženske bez ulaganja vašeg djelovanja. 
Obratite pozornost na sebe. To se može činiti sebičnima, ali ne biste trebali postati preokupirani onim o čemu ta žena razmišlja. Obratite pažnju na ono što radite i govorite, a žene će vidjeti da ste osoba od povjeranja koja zna šta želi.
Prilagodite se njoj.  Nakon što upoznate ženu, razmislite o razmjeni telefonskih brojeva. Nemojte joj obećati da ćete je nazvati, inače će vas doživiti kao osobu koja se nameće i sigurno vam se neće ni javiti. Trebate joj reći da ona vas nazove, što vam omogućuje da joj date do znanja kako je njoj vrijeme dato na raspolaganje kao i da njena volja.  

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO ZAVESTI DJEVOJKU KOJA VAM SE BAŠ DOPADA?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up