KAKO PROBITI LED NA PRVOM RAZGOVORU? – Ljubavni Spoj
PRIVUĆI ŽENE

Sastanci sa ljudima mogu biti lakši nego što mislite kada znate razbiti led. Iako može biti zastrašujuće približiti se nepoznatoj osobi,  dobra linija za početak postavit će opušteno i prijateljsko raspoloženje. Što više vježbate prilazak ljudima,  vremenom će vam biti lakše i opuštenije prići djevojci ili ženi.

Korištenje humora odličan je način razbijanja leda.

Pozdrav

Najbolji način za uspostavljanje razgovora sa nekim je samo da priđete i pozdravite se. Ako se osjećate nervoznim zbog razbijanja leda, duboko dišite i zamislite da ćete se približiti dugogodišnjem prijatelju. Pazite da se nasmiješite, govorite prijateljski i održavajte dobar kontakt očima kada pristupite drugoj osobi.

Komentar o okolišu

Iako može biti nervozno pokretati razgovor sa nepoznatom osobom,  usredočite se na činjenicu da ste na istom mjestu . Pogledajte oko sebe i komentirajte nešto o okolišu kako biste započeli razgovor, preporučuje kliničarki psiholog Susan Heitler u svom članku Psihologija Danas “Kako upoznati ljude na zabavama: 7 ledolomaca”. Jednostavan komentar, kao što je “Ovo je stvarno lijepo mjesto” ili “Hrana je nevjerojatna”, može započeti veliki razgovor.

Budite znatiželjni

Normalno je da osjećamo tjeskobu kada se nalazimo u interakciji sa nekim koga ne poznajemo. S druge strane, to je također dobra prilika da se dobro zabavi i upozna sa nekim novim. Ako ste zabrinuti zbog razgovora sa drugima, usredotočite se na to koliko možete saznati i od njih. Pitajte ju o njenom životu, interesima, radu ili bilo kojem drugom interesu.

Pohvale

Ako želite početi razgovor s prave strane,  budite pozitivni. Udjelite komplimente i imajtte pozitivan stav. Ukoliko imate posla sa potpunom nepoznatom osobom, komentirajte koliko vam se sviđa njena košulja ili kako joj je prelijepa kosa. Žene vole komplimente, ali ipak ne trebate pretjerivati.

Pročitajte i ovo :  ZNAKOVI TAJNE ZALJUBLJENOSTI

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up