KAKO PRONAĆI PRAVOG DEČKA? – Ljubavni Spoj

Savjeti za stidljive djevojke

Stidljivost vas može mnogo koštati u životu jer su stidljivi ljudi zatvoreni u sebe i teško uzimaju mnoge ljepote i mogućnosti koje život pruža.. Zabrinutost zbog vanjskih percepcija često sprječava vaše društvene interakcije i vaše mogućnosti kada je u pitanju ljubavni odjel.

Iako ste takvi, ne brinite: Još uvijek možete pronaći dečka – čak i ako ste sramežljivi. Ono što trebate jeste da slijedite naše upute i uvježbate sebe.

Upotrijebite svoje snage. Biti aktivan u svojim osobnim interesima dat će vam veću vjerojatnost da stupite u kontakt s ljudima sa kojima dijelite vaše interese. To će vam dati neke zajedničke temelje koje će vam olakšati komunikaciju kada se približite ili kada želite razbiti led. Također biste se trebali uključiti u aktivnosti koje dobro radite, tako da možete privući pozitivnu pozornost momaka pomoću vašeg znanja bez potrebe za govorom.     
Privucite ga izgledomNemojte dopustiti da vam sramežljivost ometa privlačenje pozornosti momaka. Obucite svoju najdražu haljinu ili odjenite kombinaciju koja vas otvara i čini svojstvenom. To će pojačati vaše sampouzdanje i dovešće vas do potencijalnog dečka.      
Ostvarite kontakt očima. Važno je slati prave signale iako ste sramežljiva osoba. Govor tijela čini većinu komunikacija između ljudskih bića. Sakupite malo hrabrosti da gledate ljude koji vam se sviđaju u oči ili ih obasjajte svojim osmjehom koji će im biti zeleno svjetlo da vam pristupe.       
Izađite  izvan vaše zone udobnosti. Zdravi odnosi temelje se na komunikaciji. To vas ne isključuje jer ste sramežljivi. Izlazak iz vaše zone udobnosti za razgovor s potencijalnim dečkima će biti ono sa čim ćete se vremenom morati suočiti.  Isplatiti će se sigurno ako je dečko ono što zaista tražite.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO ZAPOČETI RAZGOVOR S DJEVOJKOM?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up