KAKO PRONAĆI LJUBAV NAKON 25 GODINE? – Ljubavni Spoj

Biti zaljubljen je divan osjećaj. Tijekom srednje škole i fakulteta lako se susrećemo s ljudima različitih klasa; pridružujemo se klubovima i sudjelujemo u svim vrstama aktivnosti. Budući da je ljubav dobrodosla u tom životnom razdoblju, imamo manje straha od zaljubljivanja.   Međutim, u  srednjim dvadesetim postaje sve teže upoznati nove ljude. Do te dobi bar jednom smo pali u ljubavi ili smo zauzeti poslom, a možda nismo sigurni koliko smo nekoć bili. Zaljubljivanje u bilo koje doba odnosi se na samopouzdanje i samoprihvaćanje.

Pronalaženje ljubavi u srednjim dvadesetim godina zahtijeva samoprihvaćanje i povjerenje kako u sebe tako i u druge ljude. 

Korak 1

Budi svoja. Iako ovo zvuči kao kliše, nije potrebno se postaviti kao neko drugi i pretvarati se kako bi privukla njegovu pažnju. Tvoj izabranik će vremenom saznati ko si doista u nekom trenutku pa je bolje da počneš odnos iskrenim putem, a ne da na lažima gradiš vašu vezu.

Korak 2

Prevladaj svoj strah i nesigurnost. Zaljubljivanje je zastrašujuće, jer je potrebno pružiti sebe te svoje osjećaje ispoljiti prema izabranom licu. Ako se bojiš ostati povrijeđena, ustručavat ćeš se i nećeš se moći ni zaljubiti.  Iako je normalno biti zabrinuta za ono što bi budućnost mogla donijeti,  nemoj dopustiti da te zadrži od uživanja u vezi ili susreta s novim ljudima.

Korak 3

Odluči se za onoga sa kojim možeš da se dogovaraš u vezi. Saznaj da li mu smeta ako ste različite vjerske odnosno političke opredjeljenosti. U vezi je i ok ako imate drugačije poglede na te aspekte. Međutim, što se tiče braka i djece bolje je da pronađeš osobu istih vjerskih i političkih shvatanja.  U suprotnom, rizikujete da u budućnosti budete oboje frustrirani  ili da se zamjerate jedno drugom.

Korak 4

Saznaj kakve kvalitete tražiš u svome izabraniku. Podrazumjeva se da fizičke osobine, karakter i budući ciljevi budu sve što treba da ti odgovara. Iako to ne mora biti kontrolni šablon u izboru, može ti pomoći da ciljaš vrstu osobe koju želiš.

Pročitajte i ovo :  SAVJETI ZA PRVI KONTAKT ONLINE

Korak 5

Upoznaj nove ljude. Ne možeš naći gospodina dok ga ne upoznaš.  Prijavi se za odrasla obrazovanja, pohađaj zabave ili se prijavi na online dating site. Započni razgovore s osobama koje susrećeš u teretani, biblioteci ili praonici. Stavi se u situacije u kojima možeš upoznati različite vrste ljudi.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up