KAKO PRONAĆI MUŽA NAKON ŠTO STE PREŠLI TRIDESETU – Ljubavni Spoj

U 30im možda  osjećate kao da su svi dobri muškarci već izabrani i oženjeni. Smirite svoje srce – gospodina ”Pravog”moguće je pronaći u bilo kojoj životnoj dobi. Razmotrite svoju povijest izlaska, vjerujte sebi, isprobajte neke nove tehnike i vrednujte svoje stavove na prvim datumina pa će vam biti lagše pronaći pravu ljubav.

Zadržite pozitivan razgovor na svom prvom sastanku

Pregledajte svoju povijest izlaska, ako ste ih ranije imali. Koji od vaših odnosa je dobro prošao i koji nije? Možda ste činili sve što je bilo potrebno za dobrie odnose, ali vaš bivši nije bio pravi čovjek za vas. Ako je tako, ne morate mijenjati mnogo svoj pristup. To može biti teško s vlastite perspektive, pa pitajte pouzdane prijatelje i rodbinu da razgovaraju s vama.

Razmislite o kriterijima za “Pravog” kako biste odlučili da li ste previše izbirljivi. Ako vam se nešto zaista ne može prigovarati, nemojte se prodati samo da biste pronašli muža jer možete završiti s nekim tko nije kompatibilan.

Podsjetite se da ste ljubazni. Ako ne mislite za sebe da ste dovoljno dobri, nemojte očekivati ​​od muškaraca da to misle. Navedite najmanje tri od vaših najboljih osobina kako biste se podsjetili koliko vrijedite.  Razmislite o jednom području gdje ćete trebati malo poboljšanja i radite na tom aspektu kako biste sebe popravili. Nemojte to učiniti tek nakon što napravite svoj popis pozitivnih osobina da ne biste naštetili svom samopozdanju.

Odjenite se u odjeću koja vam najbolje odgovara i smanjite onu manje atraktivnu. Nemojte očajavati ako ne izgledate kao supermodel. Mnoge žene žive u stvarnom životu, što znači da i druge žene koje traže muževe ne izgledaju kao modeli. Ne zaboravite da “laskanje” ne znači uvijek “otkrivanje”, budući da otvorenija odjeća može poslati poruku da ste u potrazi za spojem umjesto muža.

Pročitajte i ovo :  RAZLIKE U ONLINE UPOZNAVANJU STARIJIH I MLAĐIH OSOBA

Pokušajte sastajati se s ljudima na novim mjestima. Pridružite se grupama i klubovima koji su prilagodjeni  vašim hobijima kako bi se upoznali sa muškarcima sličnimh interesa. Razmotrite online dating ili pojedinačne događaje ako ih niste već isprobali.

Razgovarajte s privlačnim muškarcima koje susrećete, bilo u aktivnostima koje ste se posebno pridružili da biste pronašli muža ili slučajno susreli u svakodnevnom životu. Najgore što se može dogoditi je da neće biti zainteresiran.

Razmislite o razgovoru s muškarcima kao o upoznavanju, a ne kao sa potencijalnim suprugom. Ako idete da svaki susret bude “produži ili nastavi ” u kojem ćete se susresti s gospodinom Pravim, nećete se možda samo razočarati već rizikujete da padnete u očaj. Ako otkrijete da muškarac nije zainteresovan puno je lakše izvaditi se i nastaviti na sljedeću mogućnost.

Ostanite pozitivni na prvim datumima. Nemoj se žaliti  ili govoriti o  tome koliko mrziš biti sama jer ćeš stvoriti lošu sliku o sebi . On može misliti da si došla u njegov život sa ”prtljagom”  tj, da si preopterećena što ce rezultirati da možda pobjegne od tebe.

Polako usporavajte stvari. Vi, zapravo, tražite dugoročan odnos, a ne uzaludno bacanje vremena. Održavanje kočnica je najbolji način da se procijeni da li vaš izabranik ima iste prioritete

Pratite druge interese dok tražite muža. Ne zaboravite na svoje hobije, svoju karijeru i svoje prijatelje. Imati život izvan sastanaka pomoći će vam da zadržite dobru perspektivu i svoj stav ako odnos sa muškim svijetom krene loše.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up