KAKO PRUZITI I DOBITI POSTOVANJE U VEZI – Ljubavni Spoj
slobofnr žene na facebook

Svatko tko je od datuma zna da se odnosi mnogo razlikuju, a ni dva ne izgledaju isto. Kada je riječ o davanju i dobivanju poštovanja u vašem odnosu, to je osobito istinito. U nekim odnosima bit će ravnoteža poštovanja i primanja, dok će u drugima biti jedan partner koji ima tendenciju zadržavanja više snage. Ova moćna moć također može pomaknuti u različita vremena u vašem odnosu. I ovo je sve normalno i zdravo.

Poštovanje u vašem odnosu znači da iako se s vremena na vrijeme može dogoditi neslaganja, još uvijek vjerujete svom partneru, postupajte s ljubavlju i vjerujete u svoje prosudbe. Pa kako ćete se pobrinuti da dinamika snage u vašem odnosu ostane uravnoteženi češće nego ne?

Evo nekoliko najboljih načina za davanje i primanje poštovanja u vezi, što vam može pomoći da pronađete ravnotežu u vašem:

1. Izgovorite.
Ako niste jasni sa svojim partnerom o tome što želite i trebate, kako očekujete od njih da znaju? Ako ne upotrebljavate svoj glas i govorite, tada ćete patiti u tišini, a možda ćete postati ponosni na odnos.

Nitko nije čitač uma, pa idući put kada se osjećate kao da vaš partner ili namjerno ili nenamjerno nepoštuje, reći nešto. I, ako stvarno želite zadržati ravnotežu snage, potaknite partnera da učini isto.

2. Imati život izvan odnosa.
Osjećaj jake i sposobne izvan vašeg odnosa važno je i za vas kao za osobu i za vašu vezu. Ako većina sreće, identiteta ili ispunjenja partnera dolazi iz odnosa, to je puno pritiska.

I taj se pritisak može manifestirati na mnogo načina. Jedan partner može se osjećati ugušen, ili kao da odnos postaje teret. Dakle, kako biste poštovali svog partnera, također ga davajte sami. Vaše vrijeme zajedno će biti više nagrađivanje i ugodan ako imate vremena odvojiti.

Pročitajte i ovo :  KAKO SE ZABAVLJATI U MANJEM MJESTU?

3. imati granice.
Bez pravila ili granica na mjestu, nećete imati ništa za crtati kada je u pitanju govoriti o tome što je u redu i što nije. Oba partnera trebaju izraziti svoje vlastite granice i razine udobnosti kada su u pitanju stvari kao što su koketiranje, financije ili obitelj, a druga bi se, naravno, trebala poštivati.

4. Tretirajte ljude kako želite biti tretirani.
Zapamtite djecu u Zlatnom pravilu. Ova je izreka ponavljana milijunima puta, ali još uvijek vlada istinitim. Obratite se partneru kako biste željeli da vas liječe. Ako tražite poštovanje, pokažite im poštovanje. Bit ćete zaprepašteni koliko je to jednostavno.

5. Budite sami.
Uvijek ostanite vjerni kome ste doista, i ako vas partner uistinu voli, poštovat će vas za to. Također je sjajan način pokazati partneru da želite da se oni oko vas. Svaki put kada svoj partner prikažete više od sebe, pozivate ih da učine isto. Potaknite ih da prihvate svoje stvarne ja i budu više od onoga koga već jesu. Onda im ponudi sigurno mjesto za to.

6. Ostanite vjerni svojoj riječi.
Kao što kažu, djelovanje govori daleko glasnije od riječi. Ako kažete da ćete učiniti nešto, slijedite ga i učinite to.

Kada slijedite nešto s nečim, čak i ako je nešto malo kao da se pojavljuje u trenutku kada ste rekli da biste, poštovali biste svog partnera i pokazali im što vam je stalo. Ako razbijete svoju riječ, vaš partner neće vas ozbiljno shvatiti, i to onda kada se poštovanje može izgubiti. Stoga uvijek govorite što misliš i znači ono što kažete.

7. Poštujte se.
Poučavamo druge kako postupati s nama. Ako se ne poštujte prvo i najvažnije, kako očekujete da itko drugi? Pokažite se poštovanju koje tražite i počet ćete pokazati ljudima u vašem životu kako očekujete da ćete se liječiti.

Pročitajte i ovo :  KAKO PRIVUĆI ŽENE:Uputstvo

To se svodi na stvari kao što su način na koji razgovarate o sebi i o sebi, o tome kako vi gledate i koliko snage se dajte u vezi.

Zaustavite se i razmislite o tome poštujte li dovoljno sebe. Jer kada to učinite, poticat ćete druge da vas jednako postupaju.

8. Učinite nešto što pokazuje poštovanje.
Ako želite izgraditi više poštovanja u svom odnosu, poduzmite ga jedan korak u isto vrijeme. Počnite s malim stvarima poput preuzimanja nakon sebe, traženja partnera o svom danu ili pružanja pomoći bez postavljanja pitanja.

9. Komunicirati s poštovanjem.
Kada razgovarate sa svojim partnerom, uvijek budite svjesni toga kako razgovarate s njima, bez obzira koliko ste bili frustrirani ili uzrujani. Razmislite o tome kako biste željeli biti tretirani i tretirati ih slično. Pogledajte svog partnera u oku kad razgovaraju s tobom i zainteresirani za ono što imaju za reći. Redovito ih podarite da biste pokazali poštovanje prema tome tko su i što rade.

To su samo neke od sitnih stvari koje možete učiniti da biste svojim partnerom pružili više poštovanja, ali mogu ići dug put prema stvaranju zdravog ravnoteže u vašem odnosu. Isprobajte ih. Možda ćete se iznenaditi zbog onoga što nađete.
About Google TranslateCommunityMobileAbout GooglePrivacy &

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up