KAKO RAZGOVARATI SA ČUDNOM DJEVOJKOM? – Ljubavni Spoj

Dating može biti izuzetno zadovoljavajući pogotovo kada između dvije osobe ima puno kemije. Romantični odnosi mogu pružiti veliku udobnost, sreću i druženje. Međutim, prvi korak u pronalaženju prave osobe je njihovo obostrano ispunjavanje. Susreti sa nepoznatim ženama može biti jako stresno iskustvo budući da ne znamo kako se postaviti u tim prvim prilikama upoznavanja.

Ponekad se osjećate sramežljivi, zapletete se u razgovoru ili ne znate šta reći?

Razgovor s djevojkama ne mora biti neugodno iskustvo ukoliko slijedite sljedeće korake,

Istražite. Pažljivo promatrajte situaciju prije nego što pokušate razgovarati sa djevojkom kako biste saznali nešto o njoj. Ako je vidite u trgovini, pogledajte što je u njezinoj košarici kako biste saznali kakvu hrane jede. Ako je vidite u baru, pogledajte što ona pije. Ovo će vam pomoći da znate nešto o njenoj svakodnevnici, što može potaknuti razgovor.     
Budite sigurni. Razgovor sa neznancima može biti neljubazan, ali pokušajte sakriti svoje živce što je najbolje moguće. Ako joj se približite i izgledate prestrašeno i neugodno, vjerojatno će se i ona osjećati neugodno.   
Imajte što reći. Ukoliko ste u trgovini primijetili da ima puno povrća u njezinoj košarici, pitajte je li ona vegetarijanac i spomenite da ste mislili o tome da vi postanete ”jer je to dobro za vaše zdravlje”. Ukoliko naručuje koktel koji ne prepoznajete, pitajte ju kakvo je piće naručila. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da imate nešto za reći. Nema ništa gore nego približiti se djevojci, a onda je nespretno posmatrati dok razmišljate što joj reći u tom trenutku.
Pohvalite je, ali samo ako je istina. Ako mislite da ima lijepe oči ili lijep osmijeh sve je u redu da joj kažete to. Samo pazite da je kompliment iskren, jer su žene svjesne je li kompliment lažan. Ne želiš se pretvoriti u lažova, zar ne?   
Razgovarajte o stvarima koje su relevantne za vas. Vaše uzbuđenje na temu će naići na prijateljstvo. Samo nemojte dominirati razgovorom.   
Postavljajte pitanja. Ako dovede temu koju ne razumijete ili niste upoznati s istom, u redu je biti iskren. Još bolje, pitajte je o tome. Ako spominje da voli umjetnost iz 17. stoljeća, a vi ništa ne znate, zamolite je da vam to objasni. Bit će oduševljena razgovarati o nečemu što je interesuje.

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  KAKO ZAVESTI MNOGO MLAĐU OD SEBE?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up