KAKO PRVI PUT RAZGOVARATI SA PRELIJEPIM DJEVOJKE? – Ljubavni Spoj

IRazgovor sa prelijepom djevojkom po prvi put može biti neugodno iskustvo. To se posebno odnosi na sramežljivu djevojku jer se ona može osjećati posramljenom i tako biti nedostupna. Tradicionalni oblici flertovanja mogu zastrašiti sramežljivu djevojku pa ćete morati imati sporiji i postepeniji pristup. ”Sramežljivim osobama treba više vremena da se prilagode novijim situacijama čak i u svakodnevnim razogovorima ” navodi Bernardo Carducci, ravnatelj Instituta za istraživanje sestrinstva Sveučilišta Indiana.

Izaberite pravo vrijeme za razgovor sa sramežljivom djevojkom-

Korak 1

Podarite joj topli, prijateljski osmijeh. Susan Rabin, MA, autorica “Kako privući bilo koga, bilo kada, bilo gdje”, piše na svojoj web stranici da je osmjeh najvažniji aspekt bilo koje uspješne osobne interakcije sa bilo kim. Želite li da se vaš osmijeh prema sramežljivoj djevojci bude topao i da poziva na spoj? Osmijehom joj omogućite da zna kako ste vi prijateljski naklonjeni i otvoreni, čak i ako ona trenutačno nije. Probajte vježbati svoj osmijeh uz dobre prijatelje ili čak vježbajte u ogledalu, sugerira Rabin.

Korak 2

Pripremite ono što ćete reći unaprijed. Priprema onog što ćete reći, prije nego što s njom razgovarate, potaknut će vaše samopouzdanje. Zatvorene djevojke možda neće željeti govoriti na početku, tako da pripremite pitanja unaprijed. Skupite neka otvorena pitanja koja će joj omogućiti da se izrazi. Nije potrebno pripremiti ono što ćete reći riječ za riječ. Samo odaberite teme za koje smatrate da mogu biti od obostranog interesa.

Korak 3

Oprezno se približite, s osmijehom. Pokušajte napraviti vrlo kratak kontakt očima. Ne budite uznemireni ako ne uspije komunikacija odmah, upozorava Centar za istraživanje društvenih pitanja; to je jednostavno znak njezine stidljivosti. Izbjegavajte produljeni kontakt očiju, jer ju to može učiniti neugodno. Kad se približavate, nemojte se previše približiti. Prema SIRC-u, zaustavite se na udaljenosti od oko 4 stope da započnete razgovor. Ako se približite bliže od 4 stopa, možete upasti u njezin osobni prostor i učiniti da se ona osjeća neugodno.

Pročitajte i ovo :  KAKO PRONAĆI LJUBAV NAKON 25 GODINE?

Korak 4

Pitajte njezino mišljenje ili savjete o odgovarajućoj temi. Priroda pitanja ovisit će o mjestu vašeg sastanka. U trgovini, pitajte svoje mišljenje o stavci u njezinoj košarici. Ako pije vino u restoranu ili baru, pitajte njezino mišljenje o vinu. Tražeći njezin savjet ili mišljenje, dopustite joj da se izjasni o temi s kojom je upoznata. To će joj dati povjerenje da nastavi razgovor. Nastavite razgovor pokušavajući je nasmijati. Dok govori, nemojte je prekidati.  Pokažite zanimanje za ono što ona ima za reći.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up