KAKO SE PREDSTAVLJATI PRILIKOM UPOZNAVANJA ONLINE? – Ljubavni Spoj
UPOZNAVANJA ONLINE

 

KAKO SE PREDSTAVLJATI PRILIKOM UPOZNAVANJA ONLINE?

Online dating je postao moderan način za pronalaženje ljubavi na mreži, tako da je predstavljanje sebe u online dating svijetu posebno važno. To podrazumijeva jasno opisivanje sebe, izbjegavanjem pogrešaka i laži pri upisu, biti iskreni i usredotočiti se na sličnosti sa ljudima koji vas zanimaju, biti oprezan u davanju informacija itd.

Kratko – jasno

UPOZNAVANJA ONLINE

Da biste započeli razgovor, isključite osnove. Recite joj koliko imate godia, da li se školujete, što radite u slobodno vrijeme, koji vam je posao.. Ako vas je kontaktirala i pitala kako izgledate, trebalo bi biti dostupno samo osnovno , slanje selfija i normalne fotografije. Nemojte pisati hvalospjeve o sebi. Zadržite neko vrijeme otkrivanje vašeg trenutnog života i izbjegavajte pričanje o prošlosti. Možete reći samo kratko o svome zanimanju. Detalje ne otkrivajte dok se dovoljno ne zbližite sa tom osobom.

Iskrenost

Ne zaboravite da iskren uvod može dovesti do nečeg više, a sve što slažete će vas pratiti sve vrijeme dok ste u kontaktu sa tom osobom. Pogotovo ako nešto ozbiljnije prlanitrate.  Odrasli su skloni tražiti partnere koji su izvan njihove lige, napominje Derek Kreager, vandredni profesor sociologije na Pennsylvania State University i njegovi istraživački suradnici u studiji “Gdje su svi dobri ljudi otišli” objavljenoj  u časopisu Journal of Marriage i obitelj 2014. godine.  Dakle, ako slažete o svojoj visini i izgledu, ona će to saznati i odnos će biti gotov prije nego što ga započnete. Možete čak i postaviti jasne fotografije na svom prodilu kao dodatni poticaj da se pridržavate činjenica.

Pravilna gramatika – i ljubaznost

U uvodu prvi je korak uočen. To je lakše kada date si vremena da pravilno formatirate svoje pismo odnosno poruku. Držite se pristojnosti. Pišite jasno i izbjegavajte pogreške u pisanju. Koristite odgovarajuću gramatiku i izbjegavajte pogreške pisanja. Potpišite svoje ime na dnu kao u standardnom papirnom pismu. Uzimanjem vremena da formalnije sastavite pismo, pokažite joj da vam je stalo jer to će vas postaviti mnogo više nego išta drugo što napoišete.

Pročitajte i ovo :  ČUVAJTE SE OVOGA PRILIKOM UPOZNAVANJA NA INTERNETU

Usredotočite se na sličnosti

Uvodne informacije najbolje funkcioniraju kada vam netko kome pišete ima razloga za pisanje, bez obzira na to da li ste u kontaktu ili ne. Zajedničko polje je kritično. Čak i on-line web stranice koriste zajedničke interese kako bi se podudarali s partnerima prema Giovanni Frazzetto, osnivačici mreže za neuroznanost i društvo u “The Science of Online Dating”, objavljenim u EMBO izvješćima. Ako poznajete neke od vaših zajedničkih interesa iz profila online datinga, obavijestite ih o onima koje dijelite u svom uvodu. 

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up