KAKO SE PREDSTAVLJATI PRILIKOM UPOZNAVANJA ONLINE? – Ljubavni Spoj
UPOZNAVANJA ONLINE

 

KAKO SE PREDSTAVLJATI PRILIKOM UPOZNAVANJA ONLINE?

Online dating je postao moderan način za pronalaženje ljubavi na mreži, tako da je predstavljanje sebe u online dating svijetu posebno važno. To podrazumijeva jasno opisivanje sebe, izbjegavanjem pogrešaka i laži pri upisu, biti iskreni i usredotočiti se na sličnosti sa ljudima koji vas zanimaju, biti oprezan u davanju informacija itd.

Kratko – jasno

UPOZNAVANJA ONLINE

Da biste započeli razgovor, isključite osnove. Recite joj koliko imate godia, da li se školujete, što radite u slobodno vrijeme, koji vam je posao.. Ako vas je kontaktirala i pitala kako izgledate, trebalo bi biti dostupno samo osnovno , slanje selfija i normalne fotografije. Nemojte pisati hvalospjeve o sebi. Zadržite neko vrijeme otkrivanje vašeg trenutnog života i izbjegavajte pričanje o prošlosti. Možete reći samo kratko o svome zanimanju. Detalje ne otkrivajte dok se dovoljno ne zbližite sa tom osobom.

Iskrenost

Ne zaboravite da iskren uvod može dovesti do nečeg više, a sve što slažete će vas pratiti sve vrijeme dok ste u kontaktu sa tom osobom. Pogotovo ako nešto ozbiljnije prlanitrate.  Odrasli su skloni tražiti partnere koji su izvan njihove lige, napominje Derek Kreager, vandredni profesor sociologije na Pennsylvania State University i njegovi istraživački suradnici u studiji “Gdje su svi dobri ljudi otišli” objavljenoj  u časopisu Journal of Marriage i obitelj 2014. godine.  Dakle, ako slažete o svojoj visini i izgledu, ona će to saznati i odnos će biti gotov prije nego što ga započnete. Možete čak i postaviti jasne fotografije na svom prodilu kao dodatni poticaj da se pridržavate činjenica.

Pravilna gramatika – i ljubaznost

U uvodu prvi je korak uočen. To je lakše kada date si vremena da pravilno formatirate svoje pismo odnosno poruku. Držite se pristojnosti. Pišite jasno i izbjegavajte pogreške u pisanju. Koristite odgovarajuću gramatiku i izbjegavajte pogreške pisanja. Potpišite svoje ime na dnu kao u standardnom papirnom pismu. Uzimanjem vremena da formalnije sastavite pismo, pokažite joj da vam je stalo jer to će vas postaviti mnogo više nego išta drugo što napoišete.

Pročitajte i ovo :  KAKO PRIVUĆI DJEVOJKE NA STRANICAMA ZA ODRASLE ?

Usredotočite se na sličnosti

Uvodne informacije najbolje funkcioniraju kada vam netko kome pišete ima razloga za pisanje, bez obzira na to da li ste u kontaktu ili ne. Zajedničko polje je kritično. Čak i on-line web stranice koriste zajedničke interese kako bi se podudarali s partnerima prema Giovanni Frazzetto, osnivačici mreže za neuroznanost i društvo u “The Science of Online Dating”, objavljenim u EMBO izvješćima. Ako poznajete neke od vaših zajedničkih interesa iz profila online datinga, obavijestite ih o onima koje dijelite u svom uvodu. 

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up