KAKO ZAPOČETI RAZGOVOR S DJEVOJKOM? – Ljubavni Spoj
dečko me špjunira šta da radim?

Započinjanje razgovora je nešto što svi moramo raditi svaki dan – ali to i dalje može biti zastrašujuće. I kada je to neko koga ne poznajete dobro, to čak može biti zastrašujuće. U svijetu u kojem prvi utisci igraju glavnu igru,  ne želite zabrljati baš na samom početku, zar ne?

Ali evo dobrih vesti – u situacijima datinga veoma je često da druga osoba bude ista kao Vi – nervozna i sumnjičava. Odnosi počinju lakše kada osjećate da ste sa nekim koga zaista znate. Nažalost, ne možete da dosegnete taj nivo bez male komunikacije.

Ako ste zainteresovani za djevojku, bilo kao prijatelja ili kao nekoga sa kim želite sastanak, i tražite da započnete razgovor, tu je nekoliko trikova koji će vam olakšati prve poteze.

Koristite opservacioni humor.

Pokušajte ispričati nešto smiješno i pogledajte da li i ona misli da je to smiješno. Ovu ideju možete koristiti na zabavi, baru, u vozu ili bilo gdje se nešto neobično dešava. Samo se pobrinite da ne budete previše naklonjeni tome – ne želite da se nađete kao neko ko je previše negativan ili koji se smije na nesreću drugih. Odatle, razgovor će vas odvesti na druga mjesta.

Nemojte komentarisati njen izgled.

Možda mislite da ste u prilogu, ali ona će gledati taj komentar na potpuno drugačiji način. Kad kažete nešto poput “Volim tvoje oči” kada se prvi put približavate djevojci, djelovaćete kao da vas zanima samo njen izgled. I budimo iskreni, zvuči kao laž. Čak i ako zaista ima divne oči, ona je čula taj komentar 15+ puta ranije. Čuvajući takav kompliment za kasnije, pokazaćete joj da mislite da vas zanima ona sva, a ne samo njen izgleda.  Obrati pažnju na ono što ona nosi, ili šta ona radi. Da li je napravila interesantno zapažanje ili šalu u razgovoru?

Pročitajte i ovo :  Kako povratiti svoju bivšu nakon raspada: metoda koja zapravo funkcionira

Pročitajte njene oznake.

Čitanje jezika tijela je takva važna vještina koju treba imati. Izgleda li napeta za nešto? Izgleda li zatvorena? Onda, čak i ako imate najbolju početnu konverzaciju, željeli biste malo da se držite diskretnije. Iako je lijepo razgovarati sa ljudima oko sebe, niste sigurni kakav je bio njen dan. Dakle, možda ćete slučajno odustati od lošeg utiska. Osmjeh, smiješak i kontakt očima sa vama su svi dobri znaci da je razgovor dobrodošao.

Razmislite o stvarima o kojima želite razgovarati.

Razgovor će dobro proći ako se fokusira na nešto o čemu oboje želite uživati u razgovoru. Ako znate da djevojka ima interes i za određenu temu onda se osjećajte slobodno da se uklopite u taj razgovor. Samo je kratko prekidajte potpitanjima i zapamtite da slušate sve što govori.. Nije dobra ideja da dominirate razgovorem, pogotovo ako je to vaš prvi susret.

Ne razmišljajte o tome.

Najbolji razgovori su prirodni. Djevojke imaju prilično dobar osjećaj kada se neko previše trudi. I dok se možda osjećaju zahvalnim što ste proveli vrijeme pokušavajući da napravite savršeni razgovor za njih, možda će se takođe zabrinuti da ste previše uplašeni da počnete standardni pozdrav. Ako morate planirati savršeno otvarenje sebe, koliko će biti neprijatan prvi sastanak?

Nemoj je kriviti.

Imajte na umu svoje okruženje. Kada izađete sa djevojkom, pogotovo na tamnije mjesto kao bar ili restoran, čak i jednostavno: “Kako si” izgleda kao zastrašujuće.  Pokušajte da izađete sa njom na javnom, dobro osvjetljenom mjestu sa ljudima oko sebe. I obavezno poštujte njen lični prostor. Imaćete priliku da vam se približi kada oboje formirate zajednički nivo komfora i povjerenja.

Pročitajte i ovo :  KAKO POKUPITI STUDENTICU?

Nemojte odmah pričati.

Otiće će hladno od vas ako odmah započnete razgovor o vlastitim dostignućima. Najbolji odnosi, i romantični i prijateljski, trebali bi imati jednako vrijeme za razmjenu informacija. Ne biste trebali pričati o svojim dostignućima u mraku, to joj može biti čudno. Počnite sa nečim jednostavnim za šta vam ona može zapravo dati odgovor.

Kada sve drugo ne uspe, pričajte o hrani.

Hrana je prilično univerzalna tema, jednostavno zato što je svi trebamo kako bismo živjeli. To je također nešto o čemu svi imaju mišljenje. Ako ste novi u toj oblasti i želite da započnete razgovor sa djevojkom, “Gde je najbolje mjesto za sočne takose i buriljose?” je pravo pitanje.. Možda ako imaš sreće, ponudit će ti da zajedno jedete.

Ponekad, razgovor sa djevojkom može biti prilično strašan. Samo zapamti, ona je osoba baš kao i ti. Razmislite o nekim temama koje najviše volite i počnite odatle. Ako vas dvoje nemate te teme odmah, to je sasvim u redu. Samo ljubazno nastavite i ne dozvolite da vas iskustvo prestraši da pokušate ponovo. Što više razgovarate sa djevojkama, bolje i sigurnije ćete dobiti ono što očekujete od njih.

Facebook Komentari


Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up